ФК Спартак (Варна) победи ФК Навбахор (Наманган) с 2:1 във

...
ФК Спартак (Варна) победи ФК Навбахор (Наманган) с 2:1 във
Коментари Харесай

Спартак надви узбеки

ФК Спартак (Варна) победи ФК Навбахор (Наманган) с 2:1 във втората си контролна среща от подготвителния лагер в Турция на терена на Папийон Спортс Център в Белек.

" Соколите ", водени от Росен Кирилов се показаха на равнище против третия от последния шампионат на Узбекистан.

Треньорът, за който това е първа победа отпред на отбора във втория му дуел, още веднъж даде късмет на всички играчи като употребява друг стартов състав по отношение на първата инспекция, приключила 1:1 с Ротор.

Съперникът, участник в осминафиналите на азиатската Шампионска лига предложи много нападателна игра и голям брой конфликти.

Голмайсторът на соколите Ахмед Ахмедов откри в 15-а мин след бърза офанзива, развита от Ивей Ромееш и Даниел Начев. Три минути по-късно Мехмед Сабри удвои задатъка с глава след центриране на Руменов. В 22-а мин Навбахор стигна до попадение след неочакван отдалечен шут.

" Доволен съм съвсем от всичко в този мач - сподели Росен Кирилов пред клубния уебсайт. - Най-вече от агресивността, с която отговорихме. Знаехме, че противникът е доста нападателен тим, трябваше да се противопоставим и се получи през целия мач.

Особено през първото полувреме доминирахме. Това ги калява играчите. Румен Руменов получи удар в скулата и по тази причина бе заменен. Ако има нови мощни играчи при нас, са добре пристигнали. Ще създадем всичко допустимо в края на сезона почитателите да са удовлетворени. "

Следващата инспекция на Спартак в Турция е планувана за 31.01 против Женис.
 Собственикът на Спартак (Варна): Търсим освен шеф, само че и треньор
Собственикът на Спартак (Варна): Търсим освен шеф, само че и треньор

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР