Физическото издание на Киномания 2021 приключи, но най-запалените почитатели ще

...
Физическото издание на Киномания 2021 приключи, но най-запалените почитатели ще
Коментари Харесай

10 филма от Киномания 2021, които можем да гледаме онлайн

Физическото издание на Киномания 2021 завърши, само че най-запалените фенове ще се радват на страховит коледен подарък – 10 от хитовите заглавия ще могат да се гледат онлайн.

Филмите ще имат единична и пакетни цени и ще радват киноманите в интервала от 17 декември 2021 до 9 януари 2022 година В онлайн селекцията участват фестивални шлагери, френско кино, мюзикъли, класики.

В партньорство с платформата за онлайн наличие Neterra.TV+ разнообразните киношедьоври ще доближат до повече фенове във всички краища на България. Ето и определените заглавия.

1. Анет

Нестандартната рок опера с присъединяване на Марион Котияр и Адам Драйвър, който откри фестивала в Кан тази година. Ан е оперна примадона, а брачният партньор ѝ Хенри е ядосан шоумен, обожаван поради грубите си смешки. Ражда им се щерка Анет с неповторими дарования. Рок опера с музика на паметната група Sparx и необикновена образна изисканост.

2. Брак по италиански

Филм на режисьора Виторио де Сика, роден преди 120 години. +Брак по италиански “ е с присъединяване на София Лорен и Марчело Мастрояни и има „ Златен глобус ” за задграничен филм. Богаташът Доменико заживява с проститутката Филумена, която го оплита в неистини, с цел да се ожени за нея. Велик филм и едно от най-паметните партньорства сред Лорен и Мастрояни.

3. Кралят на света

„ Кралят на света “ е филм на виртуоза Карлос Саура. Испанско-мексиканската продукция е с присъединяване на четирима млади танцьори и пресъздава обичайни музикални танцови обичаи в Мексико, където по неповторим метод се вплитат покруса, небивалица и действителност. Мануел, прочут сценичен режисьор, приготвя новата си режисура – мюзикъл за работата по музикален театър. Той се обръща към Сара – известна хореографка и негова някогашна брачна половинка, с цел да му помогне с подбора на танцьорите и с режисурата.

4. Кръстоносният поход

“Кръстоносният поход ” е с присъединяване на Летисия Каста и Луи Гарел. Абел и Мариан откриват, че 13-годишният им наследник Жозеф скрито е продал някои фамилни полезности. Той следва образеца на стотици деца по света, обединени от идеята за финансирането на тайнствен план, обвързван със спасяването на планетата ни.

5. Младите любовници

 10 кино лентата от Киномания 2021, които можем да гледаме онлайн

Филм с присъединяване на Фани Ардан. Шона е на 70 и е уверена, че любовта е зад тила ѝ. Но се увлича по 45-годишния Пиер, брачен партньор с благополучен брак. Това е обич от пръв взор, която предизвика реакции измежду околните им. История за пристрастеността, която прекатурва всичко по пътя си.

6. Най-лошата персона на света

Отличен с премия за женска роля в Кан за актрисата Ренате Рейнсве. В центъра на сюжета е Джули, млада жена при започване на 30-те, която изживява екзистенциална рецесия, лутайки се сред кариерата си и сантименталните си избори. Улавяйки правилно душевността на днешните 30-годишни, филмът има капацитет да се трансформира в паметен за младата аудитория.

7. Островът на Бергман

Филм с присъединяване на Тим Рот, Вики Крипс и Миа Васиковска. Форьо – шведският остров в Балтийско море, на който дълги години е живял и снимал доста от филмите си Ингмар Бергман, от дълго време се е трансформирал в място за поклонение. Двама режисьори съпрузи се усамотяват там и всеки работи по своя сюжет.

8. Последният рейс

След гибелта на обичната си брачна половинка Мери, пенсионерът Том взема решение да предприеме дълго пътешестване. Носейки праха на починалата в дребен куфар, той поема на път от най-северната точка на Шотландия към най-южната точка на острова.

9. Сърцето ми танцува

Разкошен мюзикъл на режисьора Начо Алварес, приказност от цветове, обилни костюми, комични подиуми и съвършено хореографирани танци, в който ще чуем песните на италианската и испанска поп икона Рафаела Кара, отишла си през юли тази година. Младата танцьорка Мария зарязва годеника си пред олтара, с цел да преследва фантазиите си за телевизионна популярност. Феерия от цветове, обилни костюми, комични подиуми и съвършено хореографирани танци, „ Сърцето ми танцува “ е луксозен мюзикъл!

10. Царят на смеха

„ Царят на смеха “ е с присъединяване на Тони Сервило в ролята на великия комедиант Едуардо Скарпета, чийто пиеси, както и неподражаемия му актьорски гений, са оказали съществено въздействие върху италианската комедийна традиция. В началото на XX век, в Неапол от годините на Бел Епок, театърът и киното са в подем. Скарпета е царят на сцената и повсеместен любим. „ Царят на смеха “ е майсторско поклонение пред магията на театъра.

Ако към момента не сте избрали какво да подарите за идните празници, Киномания 2021 и Neterra.TV+ оферират превъзходна опция за всички фенове на качественото кино и споделените страсти.

Билетите за всички заглавия от селекцията са налични без абонамент за цяла България, като се оферират следните разновидности: 1 филм – 8 лева, 3 кино лентата – 20 лева, 5 кино лентата – 30 лева, всички 10 кино лентата – 40 лева.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР