Фитнес инструкторът Ричард се оказа най-големият лакомник в къщата на

...
Фитнес инструкторът Ричард се оказа най-големият лакомник в къщата на
Коментари Харесай

Ричард По-Лакум От Сашка, Настрои Всички Срещу Себе Си

Фитнес инструкторът Ричард се оказа най-големият чревоугодник в къщата на Биг Брадър и в това отношение тематиката към ненаситния вкус на Сашка Васева в предходния сезон има своето продължение в предаването.

Високият колкото табуретка Ричи е постоянно гладен, сипва си непремерено доста и по този начин ощетява останалите съквартиранти, които нямат доста храна поради намеления седмичен бюджет. Във вчерашния епизод той отиде още по-далеч и супер безочливо изяде отделената порция за моделката Розмари, на която другояче се прави на огромен другар.

Маданчанинът тренира крепко във фитнеса и по тази причина явно се нуждае от съществени порции гозба, само че нито за момент не помисля за останалите жители на дома в Нови хан.

Егоистът даже изясни на Диона, че е задоволително нагъл, с цел да прави каквото си желае и не счита да се преценява с другите съквартиранти, написа HotNews. За разлика от Сашка, която посрещаше с усмивка рецензиите, че е все гладна и даже се подложи на диета, с цел да обезпечи повече пари на своите съквартиранти, Ричард напряко изумява феновете с фамилиарност и неучтивост.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР