Фишове на стойност 12 850 лева са връчени от полицейски

...
Фишове на стойност 12 850 лева са връчени от полицейски
Коментари Харесай

Шофьори получиха фишове 13 хиляди лева, полицията ги връчва и у дома

Фишове на стойност 12 850 лв. са връчени от полицейски екипи в Сливенско през днешния ден до обед, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

По предписание на управлението на Министерство на вътрешните работи в районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица е основана организация за връчване на издадени електронни фишове за повишение на успеваемостта по повод осъществяване на административната отговорност за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Кодекса за обезпечаване.

При осъществяване на своите отговорности патрулни полицейски екипи и чиновници на териториална полиция ще връчват фишове по домовете и при инспекции на пътя.

Водачите, които са спрени, биват проверявани за приложимост на алкохол или наркотични субстанции, годна застраховка на автомобила, постоянни документи и други.

Всички механически средства са в употреба и наблюдават за съблюдаване на скоростните режими в регионите с нараснала централизация на пътни катастрофи, допълват от ОДМВР-Сливен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР