Фирмата-синдик Куантума, която ръководи втородивизионния английски футболен клуб Дарби Каунти,

...
Фирмата-синдик Куантума, която ръководи втородивизионния английски футболен клуб Дарби Каунти,
Коментари Харесай

Дарби Каунти съвсем скоро може да има нов собственик

Фирмата-синдик Куантума, която управлява втородивизионния британски футболен клуб Дарби Каунти, заяви, че води деен разговор с няколко евентуални купувачи и чака скоро да получи съответна оферта за акциите на клуба.

В четвъртък Английската футболна лига съобщи, че е доста удовлетворена от подобряването на финансовото положение на Дарби и че клубът има нужните финанси, с цел да приключи сезон 2021/22.

"Овните " са в процедура на администрация към този момент близо шест месец, а макар положителните игри на футболния терен селекцията на Уейн Рууни към момента е действително застрашена от изпадане от Чемпиъншип поради наказването от 21 точки, с което отборът стартира сезона. В момента Дарби заема предпоследното 23-то място с 21 точки, на 8 зад 21-вия Рединг, който има и мач по-малко. До края на сезона остават 11 кръга.

Синдикът разгласи, че процедурата по продажбата на клуба се бави, защото би трябвало да бъдат подробно проучени всички евентуални купувачи и да се заложат точки, които да бъдат изпълнени от него.

В събота за Дарби следва основен мач в битката за оцеляване. "Овните " одобряват отбора на Барнзли, който е на позиция тъкмо пред тях.

Derby County's administrators say they are in "active dialogue " with potential buyers and remain confident of naming a preferred bidder "shortly ".

More ⤵️
— BBC Sport (@BBCSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР