Фирма за бързи кредити е осъдила певицата Жана Бергендорф, научи

...
Фирма за бързи кредити е осъдила певицата Жана Бергендорф, научи
Коментари Харесай

Бърз кредит осъди Жана Бергендорф! Изтеглила парите да плати стара присъда, сега пак я чака съд

Фирма за бързи заеми е осъдила певицата Жана Бергендорф, научи HotArena.

Присъдата е произнесена от Столичния областен съд през ноември 2017г. Заедно с 2000 лв., които Жана е изтеглила ще би трябвало да заплати и още 500 лева лихви за една календарна година.

Ексцентричната звезда се принудила да прибегне до услугите на бързите заеми през 2016-а, когато я притискали да заплати административната санкция по предходното дело, на което беше наказана. През април същата година тя провокира злополука на централен столичен бул. след приложимост на опиати. Тогава закононарушението бе квалифицирано по член 343Б алинея 3 от Наказателен кодекс, което планува закон от 1 до 3 години. При съществуване на предпоставките на член 78А в същия кодекс законът планува освобождение от наказателна отговорност и налагане на санкция от 1000 до 5000 лв.. Затворът й се размина и остана единствено санкцията и лишаване на шофьорската брошура, напомня „ Телеграф “.

Сега против певицата потегля ново дело заведено от нейния другар Лео, който е пуснал тъжба до прокуратурата за домашно принуждение, В нея той се оплаква, че певицата го бие постоянно.

Двойката влезе в престъпните летописи, след скандал през 2015-а. Двамата извикаха ченгета в квартирата си, които пък откриха огромно количество марихуана и ги задържаха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР