Фирма Вето представя за първи път на българския пазар най-вдъхновяващите

...
Фирма Вето представя за първи път на българския пазар най-вдъхновяващите
Коментари Харесай

Фирма Вето предлага най-старата европейска марка за домакински уреди Neff

Фирма Вето показва за първи път на българския пазар най-вдъхновяващите и неповторими домашен уреди Neff. Те са изложени в шоурума на компанията в гр. Варна



Уредите за вграждане на NEFF основават кухни на фантазиите. Тъй като предлаганата продуктова гама обгръща уреди с грациозен дизайн, неповторими и интелигентни решения, които дават отговор на най-взискателните потребности и привички в кухнята. Добавената стойност на марката е високото качество на направените най-вече в Германия уреди.



Вече 140 години NEFF създава и създава домашен уреди за вграждане, които са ориентирани напълно към потребностите на клиентите. Дългогодишният опит и насъбраното ноу-хау основават неповторими патенти, като:

- напълно прибиращата се врата на фурна Slide&Hide®,

- по едно и също време печене на до 4 равнища с CircoTherm®,

- телескопично изваждане с опция за странично улавяне на тавата ComfortFlex,

- особено ориентиране на LED-светлина NeffLight® за изцяло осветление на фурната,

- готвене на пара с FullSteam или VarioSteam®,

- както и единствената по рода си идея за обслужване на готварски плот единствено с един бутон TwistPad® Flat.

Естетическа приятност и комфорт дават индукционен плот с вграден аспиратор, стенния аспиратор Creative Slim с изменящо цвета си интериорно осветяване или комбинираният ледник CoolCreative с врата от черно матово стъкло, на която се написа с тебешир.





Основана през 1877 година в Бретен –Германия, през днешния ден NEFF е един от водещите производители на домашен уреди за вграждане в Европа и продължава да слага нови стандарти в главните си пълномощия за готвене и печене.



Във Варна, в магазин ВЕТО, бул.,,Цар Освободител № 263 А, тел.0876/56 24 36 са изложени домашен уреди на марките NEFF и Bosch, както и немските гранитни умивалници и премиум смесители с марка Schock.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР