Фиорентина се спаси от голяма издънка на четвъртфиналите в Лигата

...
Фиорентина се спаси от голяма издънка на четвъртфиналите в Лигата
Коментари Харесай

Високомерна Фиорентина замалко да изпусне Лех Познан

Фиорентина се избави от огромна издънка на четвъртфиналите в Лигата на конференциите. " Виолетовите " изгубиха с 2:3 на " Артемио Франки " от Лех Познан, само че с помощта на успеха с 4:1 в първия мач не престават напред в шампионата. 

Италианците имаха удобна преднина след първия мач, само че поляците въобще не бяха отишли като обречени във Флоренция. Афонсо Соуса даде задатък на Лех още в 9-ата минута, което леко шокира отбора на Винченцо Италиано. Домакините не съумяха да отговорят на ранното попадение през първата част и по този начин двата отбора се отдръпнаха на отмора при гол задатък за гостите.

През втората част Лех Познан за четири минути шокира тосканци. В 65-ата минута Кристофер Велде се разписа от дузпа, а четири минути по-късно Йеспер Карлстрьом подаде на Артур Собиех, който единствено трябваше да чукне топката в опразнената врата за 0:3. 

В 78-ата минута Рикардо Сотил избави Фиорентина от продължения, вкарвайки от воле за 1:3. 

В добавеното време на срещата Николас Гонсален съумя да промуши топката към Гаетано Кастровили, а той я насочи в средата на вратата, с цел да убие окончателното интригата в дуела. 

На полуфиналите в Лигата на конференциите Фиорентина ще играе с спечелилия от двойката Базел - Ница. Първият мач сред швейцарци и французи приключи наедно 2:2. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР