Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината

...
Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината
Коментари Харесай

Тест за наркотици за финландския премиер след видео от див купон

Финландският министър председател още веднъж е изправена пред гневни рецензии в родината си , откакто изтекло видео показа Сана Марин на див ваучър.

На фрагментите, за които се счита, че са взети от обществените медии, тя и другари, в това число финландски звезди, танцуват и пеят . Марин се сблъска с рецензии от опозиционни партии, като един от водачите даже настоя министър председателят да си направи тест за опиати . Риика Пура прикани Сана Марин непринудено да даде проба, заявявайки, че над нея тегне „ сянка на подозрение “.

 
Finland’s Prime Minister is in the headlines after a video of her partying was leaked today.

She has previously been criticized for attending too many music festivals & spending too much on partying instead of ruling.

The critics say it’s not fitting for a PM.
— Visegrád 24 (@visegrad24)
Други политици също подлагаха на критика финландския министър-председател, тъй като държанието й карало медиите да приказват за купоните й, вместо за по-важни вътрешни проблеми .

36-годишната Марин отхвърли да приема опиати , като сподели, че пие единствено алкохол и просто обича да купонясва " по избухлив метод ".

Най-младият министър председател в света не крие, че е празненство насочена и постоянно е снимана на музикални фестивали и в нощни заведения . Това нееднократно е попадало във фокуса на медиите и публичното внимание на жителите на Финландия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР