Финландия съобщи за първия починал пациент от коронавируса в страната,

...
Финландия съобщи за първия починал пациент от коронавируса в страната,
Коментари Харесай

Първи смъртен случай от коронавируса във Финландия, в Гърция жертвите станаха 13

Финландия заяви за първия умрял пациент от ковид в страната, съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1796
"Много възрастен гражданин на столичния район умря от заболяване, провокирано от ковид. Това е първият смъртен случай във Финландия, обвързван със заразяване с ковид ", заяви Националният институт за опазване на здравето и обществено развиване.

Жертвите на COVID-19 в Испания към този момент са над 1300

Още трима пациенти с ковид в Гърция са умряли, вследствие на което броят на смъртните случаи в страната доближи 13, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки в. "Катимерини ". Новите жертви са двама мъже и една жена, които са лекувани в лечебни заведения в Атина и се счита, че са умряли от затруднения.

Жертвите на ковид в Гърция станаха 10

Гръцките управляващи подчертаха какъв брой е значимо хората да останат по домовете си, с цел да се ограничи разпространяването на вируса. В противоположен случай управляващите може да наложат по-строги ограничавания на придвижването, в това число полицейски час, отбелязва изданието.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1796  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР