Финансовият министър на САЩ Джанет Йелън предупреди, че европейските санкции

...
Финансовият министър на САЩ Джанет Йелън предупреди, че европейските санкции
Коментари Харесай

Джанет Йелън предупреди за възможно поскъпване на петрола и горивата

Финансовият министър на Съединени американски щати Джанет Йелън предизвести, че европейските наказания против Русия могат да доведат до повишаване на бензина в Съединените щати през зимата.

През декември множеството европейски страни приключват изцяло покупките на съветски петрол. Тогава влиза в действие и европейска възбрана за услугите, позволяващи на Русия да транспортира нефта си с танкери, съобщи БНР.

Пред Си Ен Ен Йелън означи, че решение на казуса е проектът на Г-7 за налагане на горен предел на цената на съветския нефт. Услуги като обезпечаване, финансиране и навигация ще бъдат отказвани единствено на тези снабдители, които не се преценяват с ценовия таван, който ще бъде въведен от западните съдружници на Украйна.

По този метод ще бъдат лимитирани приходите, с които Кремъл финансира военните си старания в Украйна, само че в това време съветският нефт ще продължава да постъпва на световния пазар и цените на петролните артикули в Съединени американски щати и други страни по света ще останат търпими, изясни американският министър.

По-рано през днешния ден съветският министър на енергетиката Николай Шулгинов повтори заканата, че Москва ще спре да продава нефт и газ на страните, които се опитат да лимитират цената им.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР