Финалното гласуване за предстоящите Оскари вече приключи, съобщи Варайъти“. Медията

...
Финалното гласуване за предстоящите Оскари вече приключи, съобщи Варайъти“. Медията
Коментари Харесай

Приключи вотът за Оскарите – ето какво знаем


Финалното гласоподаване за идните Оскари към този момент завърши, заяви „ Варайъти “. Медията разгласява и седем анонимни бюлетини на членове на филмовата Академия.

Повече от 9600 души гласоподаваха за най-хубавите в кино промишлеността тази година. От международното издание показват, че в множеството категории поради огромното многообразие от номинации.

Анонимните бюлетини, както и мнения пред „ Варайъти “ слагат доста въпроси за финалния резултат. Един от тях е какъв брой Оскара са прекомерно доста, когато приказваме за ? Комедията на студио А24 е отличена с 11 номинации и обра множеството огромни награди в кино сезона по-рано.

Друг въпрос, който всички критици си задават е дали „ Топ гън: Маверик “ може да реализира невъзможното и да вземе огромната премия за вечерта? Всичко зависи от метода на гласоподаване, споделя „ Варайъти “. Всички членове на Академията дефинират първите два най-хубави кино лентата, само че финалният резултат се дефинира и от това кои ленти са били отстранени. За да завоюва в , лентата би трябвало да има 50% плюс един глас от всички пуснати бюлетини.

А „ Оскар “ за Колин Фарел? Дали ролята му в „ Баншите от Инишерин “ ще му донесе златната статуетка? От „ Варайъти “ споделят, че не е невероятно, тъй като артистът се е появил допълнително бюлетини от предстоящото. Ако това се случи би било казус, защото за ролята си в ирландската черна комедия Фарел има единствено „ Златен глобус “.

Големите спечелили ще разберем на 12 против 13 март.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР