Финалистката от световното първенство по плуване в Доха - Габриела

...
Финалистката от световното първенство по плуване в Доха - Габриела
Коментари Харесай

Габриела Георгиева пред БНТ: Надявам се да имам резерви, защото аз още на сериите в Доха си подобрих времето

Финалистката от международното състезание по плуване в Доха - Габриела Георгиева гостува в предаването Арена спорт, където приказва за олимпийската фантазия.

" Доволна съм от това, което направих в Доха поради покритата квота за Париж 2024. Беше в действителност доста мъчно, само че се веселя, че съумях да го реализира и мога единствено да бъда горда от този факт ", съобщи плувкинята.

Тя проучва и представянето на националния тим на планетния шампионат, който се организира по-рано този месец.

" Не мога да приказвам от името на всички ни. Аз съм удовлетворена от това, което реализирах. Разбира се, може и повече. С момчетата коментирахме представянето ни. Някои от тях са удовлетворени, други - не толкоз доста. Надявам се да имам запаси, тъй като аз още на сериите си усъвършенствах времето. Посля влязох малко по-притеснена на полуфинала. Тогава не бях сигурна дали ще си го подобря, само че тъкмо преди да отида на старта на полуфинала разговарях с треньора и го питах дали ще мога да плавам по-бързо и той ми сподели " да ", показа Георгиева.

Състезателката разяснява и усъвършенствания народен връх на Катя Аврамова, който беше неосъществим от повече от десетилетие.

" Беше много мъчно. Много време стояха тези върхове. Все още има три дисциплини, които не съм подобрила и се надявам скоро да мога. Трябва да положа още труд ", сподели Георгиева.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР