Финалистът от турнира в Барселона Стефанос Циципас постигна победа над

...
Финалистът от турнира в Барселона Стефанос Циципас постигна победа над
Коментари Харесай

Бърнард Томич с първа победа от октомври миналата година

Финалистът от шампионата в Барселона Стефанос Циципас реализира победа над австралиеца Джон-Патрик Смит в първия кръг на шампионата Либема Оупън в Холандия.

Циципас се наложи с 3:6, 5:3, 6:4, а Смит трябваше да влезе в схемата на шампионата на мястото на контузения Талон Грийкспур (Холандия).

19-годишният грък, който е 37-и в ранглистата на АТР, ще срещне във втория кръг Малек Жазири. Тунизийският тенисист пък се наложи над Макс Пурцел с 6:2, 6:3 за по-малко от час.

Австралиецът Бърнард Томич продължава с опитите да възвърне формата си, откакто се срина до 181-о място в ранглистата. Четвъртфиналист на “Уимбълдън” през 2011-а година, Томич реализира първа победа от октомври 2017 година насам, откакто надделя с 6:4, 6:2 Кевин Кинг (САЩ).

Номер 8 в схемата Андреас Сепи отпадна шокиращо от американския играч, влезнал с уайлдкарт Макензи Макдоналд, който завоюва с 6:4, 6:2. Макдоналд ще играе с квалификанта Алекс Болт във втория кръг.

Австралиецът Матю Елдън в профил Тим Смичек с 6:2, 6:3 и отива в идващия кръг против защитаващия купата си Жил Мюлер (Люксембург).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР