Финалът на Strictly Come Dancing ще види връщане на предишни

...
Финалът на Strictly Come Dancing ще види връщане на предишни
Коментари Харесай

Как Найджъл Харман се нарани в BBC Strictly Come Dancing и тези задкулисни слухове

Финалът на Strictly Come Dancing ще види връщане на предходни състезатели в шоуто, до момента в който гласуващата аудитория чака да разбере кой ще завоюва короната на Glitterball Trophy.

Състезанието през 2023 година имаше необятен кръг от звезди, които взеха присъединяване - с тенис звездата Анабел Крофт, 57, танцуваща през тъгата от загубата на брачна половинка си, емблематичната водеща Анджела Рипън, 79, възхити почитателите с впечатляващата си еластичност, и финалистът Лейтън Уилямс, 29, с образованието си в Уест Енд, предизвика някои разногласия измежду почитателите на Strictly по отношение на това дали той е свръхквалифициран да се състезава в шоуто. Една звезда, чийто Strictly dream завърши рано обаче, беше Найджъл Харман - който ненадейно напусна шоуто през седмица 11.

50-годишният артист - който беше сдвоен с 34-годишната професионална танцьорка Катя Джоунс – обаче не си потегли без основателна причина, защото травма го принуди да напусне надпреварата. Имаше спомагателна тъга за Найджъл през седмицата, в която напус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР