Финалът на седмия сезон на приключенското риалити Survivor ще бъде

...
Финалът на седмия сезон на приключенското риалити Survivor ще бъде
Коментари Харесай

Неочаквани обрати на крачка от финала на Survivor 7

Финалът на седмия сезон на приключенското риалити Survivor ще бъде на 16 май. На крачка от развръзката обаче се случиха непредвидени обрати.
 Разкритията на Елина за Survivor 7 от гостуването ѝ в “Шоуто на Николаос Цитиридис ”
Беше ли себе си Елина в Survivor 7

И кой съгласно нея би трябвало да завоюва

В двата епизода от тази седмица видяхме по какъв начин правилни съдружници се трансфораха във врагове, досегашните водачи изгубиха позиции, а второстепенните герои получиха основни функции.

Първият изнемощял седмица преди финала, бе Павел, който другояче през целия сезон потвърди, че има бърз разум и физическа устойчивост. Той бе част от видимо непоклатима петорна коалиция, само че се оказа надхитрен от своите - футболиста Цветелин Ставрев и студентката Ермина Боянова. Съюзниците му внезапно се обърнаха против него с претекста, че е прекомерно мощен противник и го отпратиха на Острова на отшелника. Там Павел трябваше да влезе в борба за оцеляване с останалите изгнаници - футболиста Благой Георгиев и инфлуенсърката Мария, само че не съумя да се оправи с реденето на комплициран пъзел и напусна риалитито.
 Снимка 617584

След него със Survivor се сбогува и Мария, която изгуби тестването за баланс, централизация и самообладание от Благой и Геновева. " Разочарована съм, желаех да стигна по-далеч. Но се веселя, че играх забавна игра - бях част и от двете племена, печелих колиета за родов имунитет, намирах скрити идоли, минах през Острова на отшелника и победих в два дуела. Адаптирах се на всички вероятни места ", сподели Мария, преди факлата ѝ да изгасне. Тя, както и другият изнемощял - Павел, обаче са част от журито, което ще дефинира спечелилия в седмия сезон на Survivor.
 Снимка 617585

След разпадането на петорната коалиция пристрастеностите измежду останалите участници се нажежиха. Дизайнерът Едис Пала и екскурзоводката Геновева упрекнаха в изменничество Цецо и Ермина, които надхитриха общия им съдружник Павел. Двамата мъчно одобриха, че обединяването им се е разпаднало и са изгубили сигурните си позиции, и насочиха груби думи към досегашните си другари.

Цецо и Ермина обаче не се одобриха за отговорни. Според тях играта е стигнала съдбоносен стадий, в който всеки би трябвало да мисли в вероятност, да работи самоуверено и да отстранява рисковите противници. " В Survivor, в случай че ти не изпревариш, ще бъдеш изпреварен ", съобщи футболистът. Въпреки че беше номиниран за изпъждане на племенния съвет, той съумя да отиграе обстановката. Ермина употребява скрития си кумир, с цел да го избави и по този начин двамата се утвърдиха като мощен тандем.
 Снимка 617583

Конфликтът в петорката обаче провокира нещо ненадейно - от второстепенни герои финансовият представител Данаил Стоянов, гемологът Светослав Славчев и певицата Татяна станаха основни настоящи лица и мечтани съдружници.

Как ще се развият връзките сред оживелите на острова и кой ще си извоюва успеха на финала, следва да разберем идната седмица.
 Survivor 7, Филип Буков, Марго Купър и фотографията ѝ без грим
Как наподобява Марго Купър от Survivor 7 от близко без грим

Нежна и естествена

Survivor e в понеделник и вторник от 20 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР