Финалът на четвъртия сезон на риалитито предложи емоции, обрати и

...
Финалът на четвъртия сезон на риалитито предложи емоции, обрати и
Коментари Харесай

Алекса е големият победител в „Игри на волята“!

Финалът на четвъртия сезон на риалитито предложи страсти, обрати и вълнуващи борби, като в последна сметка победител стана сърбинът Алекса.

Интересното е, че неговото име се спрягаше за спечелил още след първите излъчени епизоди. Много почитатели на играта разясниха, че точно той ще грабне чека във фейсбук страницата на риалитито. Така за следващ сезон най-трудно за продукцията се оказва да скрие името на спечелилия.

Последният епизод на „ Игри на волята “ стартира с видеа на близки и другари на финалистите, които ги просълзиха. Последва полуфинален конфликт, в който сензационно отпадна посоченият за един от огромните любимци за премията Гого. „ Нинджата “ на формата не се оправи в игра с топчета и не влезе в топ 3 за сметка на изпреварилите го Алекса, Филип и Георги.

В този стадий на напреварата отпадна и единствената дама, останала в играта – Виктория.

В последната борба тримата финалисти Алекса, Филип и Георги облякоха екипите на племената си преди обединяването. Тя предложи побутване на варели, разпореждане на кубове, плуване и доста тежести за носене. В хода на тестването Алекса и Филип на няколко пъти си разменяха водачеството, а Георги очевидно изостана.

Филип стигна първи до последното затруднение, решение на пъзел, само че се забави доста при подреждането на частите и разреши на Алекса да го настигне и задмине. Именно пъзелите бяха слабото звено на Филип през всичките месеци и най-после те го лишиха от успеха.

След успеха си Алекса седна на пясъка и изпя ария, разказваща за войник, завръщащ се от войната.

Така за втора поредна година чужденец печели хитовото риалити. Миналата година с огромната премия си потегли казахстанецът Андрей.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР