Философ-полиглот обра купите на Държавното състезание по културизъм и фитнес

...
Философ-полиглот обра купите на Държавното състезание по културизъм и фитнес
Коментари Харесай

Валентин Петков отново обра купите на държавното по културизъм

Философ-полиглот обра купите на Държавното съревнование по културизъм и фитнес в зала Универсиада този уикенд, което се организира под егидата на Z&M Private Co, Hitachi и FitSpo и бе намерено с поздравления, изпратени от Президента на България Румен Радев.

Валентин Петков, който стана безспорен първенец в категорията Men's Physique, взе още две купи поради съвършената си форма. Валентин, който е мъдрец по обучение и приказва свободно четири езика, е един от най-известните български лични треньори. Той има две лекарски забрани да се състезава, само че все пак самоуверено се пуска в спортни съревнования, с цел да ги печели.

Абсолютна шампионка в категория Бикини фитнес стана русата хубавица от Стара Загора Ралица Кашинова, а респектиращите мускули на Моника Сотирова й завоюваха наградата в категория Physique Open.

Анастасия Тюлкина, призьорка в категория Бикини фитнес до 172 см, разнежи публиката, когато купата й се оказа в ръчичките на дребната й щерка. Биляна Йотовска, която нормално обира наградите на надпреварата, тази година избра да показва стилната си линия за спортисти и награди безспорната шампионка с екип по желание. Пламен Хандаров, който постоянно печели надпревари в Лондон, взе купа в категория ветерани типичен бодибилдинг.

Състезанието, проведено от Draganichki Team на известния български играч и треньор по културизъм Данаил Драганички под шапката на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес IFBB, събра участници от цялата страна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР