Филмът ще е продължение на оригинала от 2008 г. и

...
Филмът ще е продължение на оригинала от 2008 г. и
Коментари Харесай

„Mamma Mia 3 се задава на големия екран. Ще се завърне ли Мерийл Стрийп?

Филмът ще е продължение на оригинала от 2008 година и продължението му от 2018 година на хитовия мюзикъл на АББА.

Това заяви не какъв да е, а Алън Кар, който е арбитър в шоуто по ITV „ Mamma Mia! I Have a Dream “, което има за цел да откри нови артисти за продукцията на мюзикъла на Уест Енд, разкривайки, че даже му е била обещана роля в новия филм.

По време на присъединяване си в предаването " Capital Breakfast " занимателният мъж разкри: " Имам извънредна информация за вас, продуцентът Джуди Креймър сподели, че ще вземам участие в " Mamma Mia 3 ".

Това се случва, откакто продуцентът загатна и за проектите за различен филм, разкривайки, че звездата Мерил Стрийп даже може да се завърне, откакто се появи единствено в ретроспекции за " Mamma Mia: Here We Go Again! " от 2018 година след гибелта на героинята ѝ Дона. По-рано тази година той сподели пред Deadline: " Не желая да пресилвам, само че знам, че има трилогия. Има история и мисля, че Мерил би трябвало да се върне - и в случай че сюжетът е добър, тя ще го направи, тъй като в действителност обичаше да играе Дона ".

В мюзикъла с най-големите шлагери на АББА вземат участие още Джули Уолтърс, Колин Фърт, Пиърс Броснан и Аманда Сейфрид, като истинският филм завоюва невероятните 600 млн. паунда в международен мащаб.

Това се случва откакто феновете на „ Mamma Mia! I Have a Dream “ застанаха пред екраните, когато в неделя бе излъчен първия епизод. В шоуто на ITV 14 претенденти се състезават за ролята на Софи и Скай в новата акомодация на кино лентата „ Mamma Mia “ на Уест Енд. Наречен на емблематичната ария на ABBA и сниман на гръцкия остров Корфу в продължение на осем седмици, участникът живее в гръцка вила, до момента в който взе участие в надпреварата. Седем момчета и седем девойки ще би трябвало да впечатлят съдиите - певицата Джеси Уеър, комика Алън Кар, звездата от " Frozen " Саманта Баркс и Амбър Райли от " Glee ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР