Филмът на Мартин Макариев "Привличане" е най-гледаният в киносалоните, сочат

...
Филмът на Мартин Макариев "Привличане" е най-гледаният в киносалоните, сочат
Коментари Харесай

Българският "Привличане" е най-гледаният филм у нас

Филмът на Мартин Макариев "Привличане " е най-гледаният в киносалоните, сочат систематизираните данни след предишния уикенд. Разказът за учителката по история и инструктор по танци Лора Ангелова, за която към този момент излязоха "11 А " и "12 А " в този момент е концентриран върху борба за директорското място в елитното учебно заведение и междуучилищните връзки, като за първите му три дни на екраните у нас е гледан от 22 543 фенове и е събрал 199 573 лв. от билетите им.

На втора позиция измежду най-гледаните филми у нас е основаният по първия комикс от 60-те години с тъмнокож супер-герой "Черната пантера ". Филмът с Чадуик Боузман, Лупита Нионг'о, Данай Гурира, Майкъл Джордан, Флоренс Касумба, Анджела Басет и Мартин Фрийман е гледан от към този момент 56 213 фенове и има 635 677 лв. доходи за десетте дни у нас.

Трето място е за анимацията "Гномчета у дома ". Историята на Кло, която дружно с гномчетата би трябвало да спре нападението на трокситата против Земята е от 10 дни на екраните у нас и за това време са я гледали 18 153 фенове и има 168 962 фенове. Четвърто място по зрителски интерес заема "Петдесет нюанса освободени ".

Създаденият по последната трета книга на Е. Л. Джеймс филм за милиардера Грей и младата Анастейджа, която става негова брачна половинка, е гледан от 111 127 фенове и има 1 016 247 лв. доходи за 17-те дни от премиерата му у нас.

Пета позиция е за втората премиера от предишния уикенд - "Нощни игри ". Комедията за фамилията на Ани и Макс, които съумяват да разгадаят дружно с приятелите си похищение, без да схванат, че това не е част от проведената от тях игра, е гледана от 4 355 фенове и има 40 757 лв. доходи за трите дни у нас.

На шесто място е "Принцесата на покера ", основан по автобиографичната книга на Моли Блум. Разказът за това по какъв начин Блум стига до самопризнание за виновност за незаконен хазарт и присъда е гледан от 5 149 фенове и има 58 005 лв. за десетте дни на екраните у нас.

Седмо място е за различен български филм - "Лили рибката ". Семейната история, в която могат да бъдат видени Дарина Досева, Стоян Радев, Калина Асенова, Боян Григоров, Калоян Минчев,Татяна Лолова, Добрин Досев, Койна Русева, Калин Сърменов, Красимир Ранков, Николай Урумов, е гледан от 25 734 фенове и има 202 011 лв. доходи за трите седмици на екраните.

Осмо място е за един от хипотетичните кандидати за "Оскар "-и - "Три билборда отвън града ", който към този момент е със "Златен глобус ", както и с множеството награди от други фестивали. Историята по сюжет на Мартин Макдона в измислено градче в щата Мисури за майката на убито грубо момиче, която се пробва да откри правдивост, предизвиквайки локалната общественост, е гледана от 2 493 фенове и има 24 136 лв. доходи за трите дни у нас.

На девето място е анимацията "Бикът Фердинанд ", която събира аудитория пред огромния екран към този момент два месеца и половина. За това време са я гледали 99 938 фенове и е събрала 886 924 лв. от билетите им.

Десето място е за третия филм по романите на Джеймс Дашнър - "Лабиринтът: Последният претендент ". Борбата с времето за намиране на ваксина против смъртоносна болест унищожила съвсем цялото население на Земята, както и борбата с корпорацията "Зло ", са гледани от 58 144 фенове и има 617 294 лв. доходи след пет седмици на екраните у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР