Филмът на Елена Йончева за българо-турската граница ще бъде представен

...
Филмът на Елена Йончева за българо-турската граница ще бъде представен
Коментари Харесай

Йончева обяви кога ще бъде излъчен филмът “Граница“

Филмът на Елена Йончева за българо-турската граница ще бъде показан на 13 ноември в НДК, разгласи самата Йончева пред публицисти .
20-минутният документален филм е наименуван " Граница " и ще бъде излъчен в 15 ч. в клуб " Перото ".
Филмът е резултат от напъните на журналиста народен представител да показа нередностите към построяването на стената против имигранти по границата. Йончева разгласи, че ще покаже по какъв начин оградата се прескача елементарно със стълби и в какви схеми са забъркани граничарите.
Авторката съобщи още преди няколко седмици, че ще предложения на премиерата и министър-председателя Бойко Борисов.
Каним всички, които смятат, че тази тематика съставлява интерес – неправителствени организации, представители на медиите, добави през днешния ден журналистката.
Йончева изясни, че в началото не е имала желание да прави филм, а е събирала обстоятелства за защитата на границата и построяването на оградата, които да послужат като причини в дебата по тази тематика, който води. „ Още по време на предизборната акция, представители на ГЕРБ обясняваха, че се охранява доста добре границата и не може да се минава. Моята информация, като народен представител от Хасково, беше противоположна. Но нямах доказателства. Накрая се събра задоволително доста материал и взех решение да го показва като филм “, заключи Елена Йончева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР