Филип Буков определено е от известните личности от нас, които

...
Филип Буков определено е от известните личности от нас, които
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Партньорката на Филип Буков в „Денсинг Старс“ обучавала баба му преди години

Филип Буков несъмнено е от известните персони от нас, които знаят по какъв начин да поддържат интереса към себе си жив. Младият артист е една от най-обсъжданите родни звезди сега. Завършил последния клас на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ, той постоянно е спряган за един от наследниците на Мастера поради въздействието, което оказва върху представителките на нежния пол. Но качествата му се простират надалеч оттатък положителния му външен тип.

 

Централни функции в хитовите сериали „ Татковци " и „ Откраднат живот ", запаметяващо се присъединяване в рисковото риалити „ Сървайвър ", работа като водещ на емблематичната графа „ Топ 10 " в шоуто на Би Ти Ви „ Животът по автентичен случай ", цялостни театрални запи със спектаклите „ Петък вечер ” и „ Неделя заран ", а в този момент и танци в завърналото се след 10 години очакване шоу „ Денсинг Старс ”...

 

Ето и 10 неподозирани обстоятелството за него:

 

Факт №1

Не яде месо

Запаленият по здравословния метод на живот артист от години заобикаля месото, като в това време се стреми, доколкото му е допустимо, да понижи и останалите скотски артикули в менюто си. 30-годишният артист е споделял, че три или четири дни седмично се придържа към вегетарианска диета. През останалото време се храни като веган. Обича салати и зърнени храни като фасул и леща. Не си разрешава нито капка алкохол.

 

Факт №2

Партньорката му в „ Денсинг Старс “ обучавала и баба му

По любопитно стичане на събитията бабата на Филип Буков е учила танци преди време при същата инструкторка, с която сега артистът танцува в шоуто „ Денсинг Старс ”. Това се случва преди повече от 10 години. Възрастната жена стартира да посещава школа за танци покрай дома си, в която одобряват освен деца, само че и зрели хора. Там се среща с младата Ралица, от която научава главните стъпки на румба, джайв и ча-ча-ча. Инструкторката до ден сегашен си спомня своята ученичка, на чийто внук сега преподава.

 

Факт №3

Има 3 дипломи за висше обучение

Макар да е известен като артист Буков има и дипломи за висше обучение по философия и филология. Наложило му се да кандидатства цели 3 пъти в НАТФИЗ, до момента в който го одобряват. Междувременно се записал в Софийския университет, който съумял и да приключи, чакайки вратите на Театралната академия да се отворят пред него. Когато кандидатствал в Софийския, нямал никаква визия какво желае да учи там. Записал няколко случайни специалности и го приели в една от тях – философия. След като се дипломирал като бакалавър, записал магистратура по филология, която също съумял да приключи. Като се добави образованието в НАФИЗ, той има цели 3 дипломи за висше обучение. Това го трансформира в един от най-добре образованите български актьори.

 

Факт №4

Играл чисто гол в Народния спектакъл

Младият артист впечатлява с мускулатура и не се тормози от тялото си. Малко преди да приключи НАТФИЗ, е играл чисто гол на сцената на Народния спектакъл. Представлението, в което се съблича, е „ Братя Карамазови ” по романа на Достоевски. Проектът е огромен и разхитителен и включва солидна масовка за подиуми с оргии и гуляи. Режисьорът Деян Пройковски наема за тях студенти от Театралната академия. Годината е 2019-з. Покрай представлението Филип се среща с Владимир Пенев, който играе една от основните функции в него. По-възрастният артист изпраща всички от масовката на кастинг за „ Откраднат живот “, където също играе. Няколко месеца по-късно Филип получава позвъняване от продуцента на сериала Евтим Милошев. Той му предлага ролята на уролога доктор Хаджихристев и това е първият пробив на артиста в огромна продукция.

 

Факт №5

Бил национал по бокс

Маниак на тематика спорт, Филип Буков в никакъв случай не е крил пристрастеността си към бокса, само че малко

хора знаят, че е бил в националния ни тим по тази дисциплинираност. Имало огромни шансове да тръгне да се състезава по света, в това число по огромни шампионати и даже олимпиади. Но въпреки всичко се наложило да напусне. По думите на самия артист, равнището му е било положително за България, само че в международен мащаб – не толкоз. Затова боксът останал негово занимание, вместо да се трансформира в главно занятие. Затова пък артистът съумява да стане спаринг сътрудник на Тервел Пулев. Двамата се познавали от дълго време около тренировките.

 

Факт №6

Левичар е

Не единствено външният тип отличава Филип Буков в тълпата, само че и това, че е левичар. За негово благополучие, е пропуснал годините, в които учителите задължаваха учениците да пишат с дясната ръка даже когато природата е отредила да го вършат с лявата. Това качество даже му помогнало. Преди 5 години се видял инцидентно със остарелия си прочут Тервел Пулев и се оказало, че на професионалния състезател му би трябвало сътрудник с противоположен гард за тренировките. Филип се оказал доста подобаващ, тъй като е левичар. Така двамата възобновили остарялото си другарство и партньорство.

 

Факт №7

Страда от меланхолия

Понеже непрекъснато е по лечебни заведения заради безконечните си контузии, Филип Буков се е трансформирал в хипохондрик. Той постоянно обикаля медицински кабинети и си прави хиляди проучвания даже за най-малките болежки, от които се оплаква. Това е разследване от мъчителните пострадвания, които е претърпял и които са го предиздвикали да развие последна нетърпимост към всевъзможен тип неразположения. Чупил си и крайници на 6 места, късал е сухожилия на дясното рамо, менискусът и кръстните връзки на едното му коляно също са потърпевши. Сега, заболи ли го нещо, незабавно се втурва към най-близката болница, с цел да търси лекарска помощ.

 

Факт №8

Дарил си косата

Като студент Филип Буков пуснал дълга коса, която по-късно дарил за перука. Всичко почнало с най-обикновен бас, само че завършило с благородния жест. „ През 2015-а година с другари се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След към година и половина аз завоювах баса и малко по-късно взех решение да отида да си отрежа косата. Тя не беше доста дълга, само че към този момент не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и доста ми пречеше.

 

Отидох при тогавашната ми фризьорка твърдо решен да си отрежа косата, само че тя ми сподели:

„ Ама ти за какво не почакаш още година – година и половина, да станат най-малко 30 см кичури и да я дариш за перука? Още 2 години ходех като Маугли. В последна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че свършила добра работа на някого в потребност ”, споделя артистът.

 

Факт №9

Снимал комедия, уреждайки погребението на дядо си

Един от най-тежките моменти за младия артист бил, когато дядо му умрял, а той трябвало да снима комедията „ Татковци “. Тъжната новина научил от баба си, която му звъннала в 7 сутринта. Още като видял кой го търси в този ранен час, внукът усетил нещастието. Веднага отишъл при персоналната лекарка на дядо си за смъртния акт, почнал да търси траурни организации, с цел да провежда погребението, а в 9.30 към този момент бил на терен и снимал комедийни подиуми за сериала. Нямало по какъв начин да отсъства. „ Като минеш през това, към този момент нищо не може да те бутне ", е заключението на Филип.

 

Факт №10

Харесва дами без пластични интервенции

Любимец на дамите, Филип Буков не харесва всевъзможни дами. Той си пада единствено по дами, които нямат интервенции във външния си тип. Не харесва дами със силикон, хиалурон, ботокс и каквито е да е външни намеси по лицата и телата си. Какво го отблъсква в тях? Актьорът споделя, че мъчно ги разграничава една от друга. Жените, които се подлагат постоянно на интервенции, рано или късно стартират да си наподобяват. Секссимволът твърди, че когато няколко дами наподобява съвсем еднообразно, му е извънредно мъчно да отличи измежду тях една, която би могъл да хареса повече от останалите. Ето за какво гаджетата му постоянно са били с изцяло натурален външен тип.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР