Филаделфия се върна към победите след феноменален мач на Джоел Ембийд

...
Филаделфия се върна на победния път, след като спечели със
Коментари Харесай

Филаделфия се върна на победния път, след като спечели със 133:120 срещу Индиана в мач от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Традиционно най-добри за Фили бяха Джоел Ембийд и Джеймс Хардън. Центърът от Камерун наниза 41 точки за 37 минути на паркета. Той добави 20 борби и 4 асистенции. Хардън също завърши срещата с дабъл-дабъл (22 точки, 4 борби и 14 асистенции).

За гостите от Индиана най-резултатен бе Ошей Брисет с 20 точки, 7 борби и 1 асистенция за 29 минути на паркета. Още шестима играчи успяха да запишат двуцифрен брой точки в мача, но това не бе достатъчно за ротацията да си тръгне с успеха от Филаделфия.

Мемфис срази Ню Орлиънс със 141:114. Над всички за победата бяха звездите на отбора Джа Морант и Дилън Брукс. Суперталантът на Гризлис завърши с 21 точки и добави 9 асистенции и 4 борби, докато Брукс, който престоя на паркета едва в половината игрово време, се отчете с 23 точки, 3 борби и 5 асистенции.

От другата страна Гийермо Ернангомес завърши мача с дабъл-дабъл (15 точки, 10 борби и 4 асистенции), а СиДжей Маккалъм вкара 16 точки и добави 1 борба и 4 асистенции, които обаче далеч не бяха достатъчни на гостите от Луизиана.

Други резултати:

Сан Антонио – Голдън Стейт 94:100

ЛА Клипърс – Сакраменто 117:98. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР