ФИФА представи всички номинирани за наградата The Best 2020 в

...
ФИФА представи всички номинирани за наградата The Best 2020 в
Коментари Харесай

Бербатов: Не знам защо Роналдо и Меси са номинирани за наградата The Best

ФИФА показа всички номинирани за премията The Best 2020 в другите категории. За премията за The Best при мъжете ще се борят Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Церемонията е довечера.

Според Димитър Бербатов Лионел Меси и Кристиано Роналдо нямат място на финала, до момента в който голмайсторът на Байерн Мюнхен е най-достоен за оценката.

„ Изненадан съм, че Кристиано Роналдо и Меси са измежду финалистите. Не съм сигурен, че някой от тях въобще заслужава да е на финала. За страдание обаче, футболът е бизнес и зад кулисите работят сътрудниците, медиите… Много повече неща се случват от това, което виждаме. The Best 2020 би трябвало да бъде връчена на Роберт Левандовски. Ако той не завоюва, ще бъде извънредно непочтено “, показа Бербатов в блога си за известна букмейкърска компания.

„ Не мога да кажа кой би трябвало да на финала дружно с Левандовски. Както постоянно всеки си има своето мнение кой е най-хубавият, кой би трябвало да победи. Тази година не е от изключително значение кой ще е втори и трети. Левандовски заслужава да е спечелилият. Той е един от най-хубавите нападатели в модерния футбол. Това е изказване, с което вероятно не всеки ще се съгласи. Разбира се, има и други доста положителни нападатели като Хари Кейн, Меси, Кристиано, Агуеро, които бележат доста голове и в продължение на години са измежду най-хубавите. Движението на Левандовски на терена обаче е необикновено, сигурно сега е в топ 3 в света “, добави Бербатов изказванието си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР