ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния извънреден конгрес на

...
ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния извънреден конгрес на
Коментари Харесай

Представител на УЕФА: Резултатите на най-високо ниво са далеч от очакванията

ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния ексклузивен конгрес на БФС, на който те държаха тирада. Двете институции благодариха на Борислав Михайлов, само че Сервет Ямдърджъ от европейската футболна централа разгласи в прав текст един от огромните проблеми на родния футбол.

Той разкри, че прекомерно постоянно фокусът пада върху политически противодействия и юридически борби.
 Боби Михайлов предложи оставката му да се гласоподава очевидно, а не скрито
Боби Михайлов предложи оставката му да се гласоподава очевидно, а не скрито

С огромно болшинство предлагането му бе признато

" Българският футбол мина през доста провокации през последните години. Прекалено постоянно фокусът падаше върху политически противодействия и юридически борби.

Резултатите на най-високо равнище са надалеч от упованията и по този метод не оказват помощ за създаване на поддръжка от страна на обществото.

Докато българският футбол написа новата глава в развиването си през днешния ден, бих желал да употребявам опцията да изразя специфичното почитание на УЕФА към господин Борислав Михайлов. Имал съм привилегията да работя с Боби в изпълнителния комитет на УЕФА и неговата пристрастеност към футбола постоянно е била водеща в работата му. Боби, от името на УЕФА бих желал да благодаря за приноса ти към играта и да те поздравя за изключителната ти кариера. Знам, че можем да разчитаме на теб и в бъдеще ", сподели Сервет Ямдърджъ.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР