Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена с две престижни награди

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена с две престижни награди
Коментари Харесай

За поредна година Fibank е победител в конкурса „Компания на годината“

Fibank (Първа капиталова банка) беше отличена с две влиятелни награди на церемонията „ Компания на годината “. Най-голямата банка с български капитали завоюва в категориите „ Банка на годината “ и „ Employer branding – работодателска марка “, с помощта на позитивната си акция през 2022-а година. През предходната година Първа капиталова банка завоюва първото място в категориите „ Иновативна банка на годината “ и „ Устойчиво развиване “ за фонда Sustainable Lady.

От името на Fibank наградата за „ Банка на годината “ получи Главният изпълнителен шеф (CEO) и Председател на Управителния съвет господин Никола Бакалов, който показа някои обстоятелства в поддръжка на водещата роля на банката в бранша. „ Fibank затвърди позициите си на банковия пазар в България като потребителски насочена, новаторска и социалноотговорна компания. Днес можете да станете клиент на Fibank от всяка точка на света и да банкирате свободно посредством мобилния си телефон или смарт-часовника. Благодаря и на целия екип на Fibank, без който нищо от това нямаше да бъде допустимо. Тази година банката чества своя 30- годишен празник и премията, която имам достойнството да получа през днешния ден, демонстрира, че посоката ни на развиване е вярната “, означи в обръщението си господин Бакалов.

В категорията „ Employer branding – работодателска марка “ Първа капиталова банка също е неоспорим водач, а заслуженото самопризнание от журито на състезанието получи госпожа Илона Станева, шеф „ Маркетинг и реклама “ в банката. Наградата отличава Fibank за акцията „ Един друг шеф “, която се организира през предходната година.

Наградите „ Компания на годината “ се връчват за извънреден принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в разнообразни категории. Целят да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, като по този метод се насърчи и предприемачеството измежду българската общност, като по този начин се поддържа и Start up общността в страната.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР