Фейсбук Стана ясно колко точно ще струва , която предстои да

...
Фейсбук
Стана ясно колко точно ще струва , която предстои да
Коментари Харесай

Ясна е цената на здравето за малкия Емо от Варна, можем да помогнем!

 Фейсбук Стана ясно какъв брой тъкмо ще коства, която следва да бъде осъществена в турска клиника. Припомняме, че Емилиян претърпя комплицирана интервенция на дебелото черво у нас, само че се постанова втора незабавна интервенция по присаждане на ганглийни кафези в ректума, която в България досега не е прилагана.

Ето и апела на майката на момченцето, Силвия Емилова:

" Здравейте, донори! Преди ден получихме офертата от Турция, болница Мемориал, Истанбул, където ще бъде осъществена операцията на нашия борбен Емилиян по присаждане на ганглийни кафези в ректума! Тя е на стойност 10 900 евро! В проформа-фактурата не е включена цената на хотела, където след интервенцията ще бъде под наблюдаване още една седмица! Допълнително ще ни бъдат предоставени фактури след напускането на хотела! Както и пътните разноски, храна и ежедневните потребности на детето! Моля Ви, приканвам Ви, всички вас, познати и непознати: Който с каквото може да помогне да бъде осъществена интервенцията на нашето дете и той да заживее обикновено измежду връстниците си и сполучливо да приключи втори клас!

Операцията, която ще бъде осъществена през ануса, би трябвало да се реализира допустимо най-скоро, с цел да няма затруднения. Всичко е проведено, болничното заведение ни чака! Единствено се постанова да бъде събрана нужната сума, която е непостижима за фамилията ни. Вярвам и се надявам, че с помощта на вас, още веднъж ще прескочим това ново огромно затруднение в живота ни! Благодаря ви! С почитание и реверанс: Силвия Емилова, майка на Емилиян!

Можете да помогнете като дарите средства:

IBAN в бг левове към Банка ДСК с титуляр Емилиян Красенов Стефанов:

BG48STSA93000026548514

PayPal:[email protected]

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР