Фейсбук Прекрасна история за литнала червена шапка и благороден жест, който

...
Фейсбук
Прекрасна история за литнала червена шапка и благороден жест, който
Коментари Харесай

Добрата новина: История с шарка и неочакван край във Варна

 Фейсбук Прекрасна история за литнала алена шапка и доблестен жест, който ни припомня, че положителното е живо, показа обичаната варненска журналистка и PR на театъра Виолета Тончева.

Varna24.bg разгласява разказът с нейно разрешение и без редакторска интервенция:

Вървях през днешния ден по ул. " Шипка " и когато наближих подлеза, вятърът внезапно духна обичаната ми алена шапка. Тя се изтърколи долу на улицата и вятърът я подгони по всички страни.

За мой смут една кола незабавно мина през шапката, само че на излизане тя се появи отдолу под шасито без някакви забележими, най-малко от разстояние, деформации. После различен водач я заобиколи с бърза маневра в последния миг, след което вятърът още веднъж я подвигна във въздуха. Всичко това се случи за по-малко от минута, в която безпомощно наблюдавайки по какъв начин се развива действието, аз пресмятах дали в случай че се върна обратно и сляза долу на улицата, ще съумея да хвана шапката и в случай че я хвана, тя дали към момента ще наподобява на шапка...

В този сериозен миг едно Триумф Такси закова на сантиметри от моята своенравна алена шапка, водачът дръпна спирачките, излезе, взе шапката и ми я подмятна! А аз, представете си, я хванах!

Шофьорът се качи назад в таксито и бързо потегли. Не можах да видя номера на колата, само че съумях да му махна. Той също ми махна. И ми се стори, че се усмихва. А наоколо една жена, която очевидно беше проследила случката, стартира да ръкопляска и непринудено ми честити Свети Валентин.

Няма да не помни тази красива история и този благ жест от един чужд мъж! Така и не разбрах кой е той, по тази причина позвъних на Триумф Такси и помолих диспечерката да благодари на водача, избавил една алена шапка на подлеза " Шипка ".

На него и на всички негови сътрудници пожелах здраве, никакви произшествия на пътя и щастливо посрещане на Деня на влюбените! 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР