Фейсбук Михаела Тодорова от Казанлък е новата Мис Плеймейт 2019. 21-годишната

...
Фейсбук
Михаела Тодорова от Казанлък е новата Мис Плеймейт 2019. 21-годишната
Коментари Харесай

Новата Мис Плеймейт 2019: Просто съм перфектна!

 Фейсбук Михаела Тодорова от Казанлък е новата " Мис Плеймейт 2019 ". 21-годишната русокоска стана любимец на журито по време на финала на състезанието в събота вечер и завоюва премията от 20 000 лв. и нов първокласен автомобил. Бяха й връчени от издателите на " Плейбой " Любен Дилов-син и Христо Сираков.

Наследницата на Жанет Осипова завоюва в конкуренцията с 12 колежки. Тя обаче счита, че е била без конкуренция.

" Имам всичко - гърди, тяло, съблазън, лъчение. Просто съм съвършена! Другите девойки имат единствено по един съставен елемент. Аз съм същинска плейбойка. Мога да приказвам пред камера. Не се тормозя. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм. Ще печеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите ", съобщи преди състезанието Михаела.

Тя е наляла по 350 кубика силикон в гърдите, за който споделя, че са " в границите на естественото, по тази причина не се виждат корекциите ". Като дребна е желала да стане банкерка, а в този момент, след състезанието, споделя, че най-близките й планова са свъразни със замеделие. Обещава, че ще демонстрира в профила си в Инстаграм по какъв начин се копае с такава обилна пазва и ще поставя различен аграрни труд, с цел да бъде персонален образец за това по какъв начин младежите би трябвало да работят и да не се срамят от напъните си. Блондинката сподели още,  че не се вълнува от парите.

" Даже постоянно се хващам, че излизам някъде вечер и въобще не се възнамерявам имам ли пари даже да се прибера ", прибавя хубавицата пред " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР