Фейсбук Лъчезарният Павлин Косев, председател на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите

...
Фейсбук
Лъчезарният Павлин Косев, председател на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите
Коментари Харесай

Варненец осъмна със семейството си на турски плаж след евакуация заради пожар

 Фейсбук Лъчезарният Павлин Косев, ръководител на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна, осъмна със фамилията си на плажа в турски курорт след евакуация поради пожар, научи Varna24.bg .

И в тази не изключително приятна обстановка Косев споделя за случилото се в Бодрум, Турция, с усмивка, като съумява да похвали за бързата реакция чиновниците на хотела, където е отседнал с околните си. 

" Добро утро! Снощи спах под звездите, аз и цялото ми семейство за 500лв. нощувка...беше необикновено!

Имаше пожар наоколо до 5-звездния ни хотел, за броени минути съумяха да ни извадят на плажа, всеки си взе най-ценното...аз избрах документи, пари и микрофона..СТРАХОТНА ОРГАНИЗАЦИЯ!

За секунди събраха личен състав, извадиха от склада стотици одеала, пищимали...разделиха гостите да нямало скупчване поради Ковид, на 3, 4 места импровизираха влажен бюфет за топли питиета и стотици минерални води, ситничарите започнаха да вадят топли закуски...над 1000 индивида бяха евакуирани в 03:30ч...беше доста вълнуващо...06:00 се прибрахме в жилището с ваучер за спомагателна бонус нощувка! ", показа Павлин Косев във фейсбук. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР