Фейсбук Лъч светлина в родния поп фолк! Участията по заведения се

...
Фейсбук
Лъч светлина в родния поп фолк! Участията по заведения се
Коментари Харесай

Фенове на чалгата в трепетно очакване

 Фейсбук Лъч светлина в родния поп фолк! Участията по заведения се завръщат и певицата Яница е първата, която ще извие глас пред аудитория. Дългоочакваната изява е на 30 май в хотелски комплекс край Харманли, оповестиха продуцентите й от " Пайнер ". Изпълнителката от Русе е щастлива, че тъкмо в това заведение започват музикалните й изяви след дългата пауза, тъй като това е мястото, където се вихрят едни от най-горещите и незабравимите поп фолк празненства в България.

Яница ще пее в градината към ресторанта, тъй че ще бъдат спазени всички противоепидиомологични ограничения - ще бъде навън и на отдалеченост от гостите. Тя с неспокойствие чака завръщането ", споделиха още за вестника от музикалната компания. От там деликатно наблюдават концепцията за отварянето на нощните заведения и питейните заведения от 15 юни, с цел да могат и другите реализатори да се завърнат към работния развой, който наложително беше спрян преди повече от два месеца. Мнозина представители на фолка признават, че поради ковид не са имали никакви участия и нито лев не е влезнал в банковите им сметки.

На първото присъединяване Яница ще изпее националната ария " Мома Яница ", която има тайнствена мощ. В текста й е закодирано проклинание против ковид и осъществяването й би трябвало оканчателно да прогони болестта от нашите земи. По време на карантината фолкпевици изнесоха онлай концерти от домовете си, само че всички признаха, че им липсва контакта с публиката. Началото сложи Камелия, последвана от Валя, а несъмнено най-впечатляващо шоу направи Ивана, която беше в компанията на обичаните си музиканти. С възможното отваряне на нощните заведения участията на изпълнителите внезапно ще се усилят, като обичайно най-натоварено е през летния сезон, написа още " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР