Фейсбук виж галерията 20-годишната Верджиния и 44 години по-възрастният от нея

...
Фейсбук виж галерията
20-годишната Верджиния и 44 години по-възрастният от нея
Коментари Харесай

Помните ли - 44 години разлика? Но ето, че вече имат второ дете!

Фейсбук виж галерията 20-годишната Верджиния и 44 години по-възрастният от нея Николай станаха родители на второ дете. Двойката от Пловдив притегли вниманието към себе си с голямата разлика във възрастта и с това, че любовта им пламна, до момента в който момичето беше малолетна ученичка. Верджиния ражда сина им малко преди Нова година. Докато е бременна с него, тя дундурка и първородната им щерка. " Аз съм най-щастливият човек на света! На 23 декември се роди моят наследник Божидар. Имам 2 прелестни деца и една прелестна жена. 2018 година за мен е най-хубавата ", похвали се гордият баща.

Влюбените живеят дружно към този момент доста време. Макар още да нямат женитба, а единствено годеж, Верджиния се показва с семейството на Николай - Костова. Двамата са съвсем неразделни. У дома даже носят едни и същи пантофи, пробват се и облеклата им да са идентични. Признават, че доста обичат да пътуват, като профилите им са задръстени със фотоси от разнообразни дестинации. Дори на обществени места те не крият любовта си, а умерено интимничат пред ококорените погледи на минувачи. Преди години се хвалеха с непрекъснатите си купони и отрупаните с алкохол маси, само че в този момент отделят повече време за грижите за децата си.

Някои от фрагментите, които разгласяват в обществените мрежи, са шокиращи - възрастният мъж гали гърдите на младата си обичана, на друга фотография младата Верджиния е обяздила белокосия Николай и двамата буйно се целуват.

" Искам да се омъжа за него! ", кокетничи младото момиче. " Рано или късно и това ще се случи ", добави 65-годишният мъж. Девойката се кълне, че това е първата й обич и ще остане последната.

Двамата настояват в един глас, че нямат никакви проблеми със секса. Николай постоянно получава ерекция и мачкат чаршафите съвсем всеки ден.

Покрай любовната си случка Верджиния имаше проблеми в учебно заведение. Заради систематични нарушавания и влизане в клас пияна тя беше изключена от Арменското учебно заведение в Пловдив. Още тогава от школото обявиха, че проблемите на Верджиния идват от цялостната липса на надзор, както и безнаказаност от страна на нейните родители. Само преди няколко дни сходно общуване приключи със гибел. В Стара Загора 65-годишен умъртви приятелката си на 25 години, написа " България Днес ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР