Фейсбук Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още

...
Фейсбук
Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още
Коментари Харесай

Наш евродепутат: Смърт чрез обесване за Северин!

Фейсбук " Това са фотоси от профилите на Selayadin Remiks, прочут още като Северин Красимиров. Същият е арестуван по съмнение в осъществяване на тежко престъпно закононарушение. Изнасилване и ликвидиране, осъществени по изключително нечовечен, жесток, позорен, непосилен за жертвата метод.

Съдът ще реши дали лицето е отговорно. Въз основа на събраните и показани доказателства, с влезнала в действие присъда. И тук идва значим въпрос. Въпросът за справедливото наказване. Наказанието би трябвало да има три задания. Да отбрани обществото, да превъзпита дееца, да бъде мощно и ясно предизвестие към останалите евентуални причинители на сходни зверства.

Както всички можем да се уверим, лицето единствено се е нарекло, изтъквам: " Razbivacha na tesni gazove ". Можете да си го преведете, нали? Моето персонално разбиране е, че това създание не би трябвало да бъде оставено да разрушава нищо повече, в случай че бъде прието за отговорно. Такова създание не би трябвало и няма място сред хората. Защото не е човек.

Да, би трябвало да бъде обесен. За да бъде въздадена правдивост. За да бъдат предпазени други дами. В един по-справедлив свят това създание, откакто бъде прието за отговорно с влезнала в действие присъда, щеше да бъде наказано на гибел и обесено. Уви, живеем в лигаво време. Време, в което наказани рецидивисти, насилници и психопати не престават да насилват, убиват, мъчат беззащитни хора.

Време е да отворим още веднъж тематиката за смазването на битовата етническа престъпност. Разгледайте добре фотосите. Харесват ли ви? А в този момент се огледайте и запомнете имената и лицата на мародерите, които се пробваха да създадат политически капитал от едно чудовищно закононарушение. Лешояди.

Защото това са съществата, които тридесет години ни приказват за " правата " на " малцинствата ". Същите същества, които заран, обед и вечер ни клеветят за " дискриминация ". Същите същества, чиито любим е " razbivacha na gazove ".

Прочее, той е техен скъп политически капитал. Източник на грантове. От това се хранят тези мародери и паразити.

Срам и срам.

Но проблемите - един по един. Първо - наложително смазване на етническата битова престъпност ". Това написа в обществената мрежа Facebook нашият евродепутат Ангел Джамбазки.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР