Фейсбук смята другата седмица да си смени търговското наименование, днес

...
Фейсбук смята другата седмица да си смени търговското наименование, днес
Коментари Харесай

"Фейсбук" ще си смени името, пише технологично издание

Фейсбук " счита другата седмица да си смени комерсиалното название, през днешния ден блогът The Verge на Vox Media, базирайки се на добре осведомен източник. Целта била фокусът да е върху концепцията на основния изпълнителен шеф на " Facebook " Марк Зукърбърг за " метавселена ", написа Българска телеграфна агенция.

Зукърбърг възнамерявал да приказва за промяната на името на годишната конференция на компанията на 28 октомври, само че новината можело да бъде обявена и по-рано. Наскоро " Facebook ", че ще наеме още 10 хиляди души в Европа за работа по " метавселената ".

За в. " Гардиън ", който не може да удостовери новината, представител на компанията, че тя " не може да разяснява клюки или спекулации ". Британското издание обаче напомня за натиска, на който бе подложена компанията от нов разобличител, Франс Хогън, чиито свидетелства сочат, че компанията е сложила " астрономическите облаги пред хората " даже при риск да навреди на децата или да дестабилизира демокрациите. Хогън е индивидът зад изтекли в " Уолстрийт джърнъл " документи, сочещи, че компанията е наясно с наклонността 30% от тийнеджърките да усилват неудовлетворението им от личното им тяло.

Ребрандирането евентуално ще нарежда обществената медия " Facebook " като един от многото артикули на компания майка, която ще управлява и групи като " Инстаграм ", " Уотсап ", " Окюлъс " и други, се споделя в информацията на The Verge. Още няма информация за новото име, само че то може да е обвързвано с " Хорайзън ", технологията за добавена действителност на " Facebook ".

Това не би била невиждана стъпка. През 2015 година " Google " сътвори " Алфабет ", с цел да разшири активността си оттатък търсенето и рекламите и да навлезе в редица браншове, от самостоятелните коли до опазването на здравето.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР