Фейсбук публикация със снимки на автомобили с украински регистрации внушава,

...
Фейсбук публикация със снимки на автомобили с украински регистрации внушава,
Коментари Харесай

Ето колко скъпи коли карат украинците в България

Фейсбук обява със фотоси на коли с украински регистрации внушава, че украинците в Слънчев бряг се придвижват с " возила за 200 бона ". Прави усещане, че създателят заобикаля непосредствено обвиняване, само че опълчва украинските бежанци и сирийските мигранти. Друго, което прави усещане, е неприятното качество на фотосите под обявата на създателя, който се е отбелязал от " Слънчака ".

“Виждали ли сте сирийци с возило за 200 бона на Слънчев бряг? Не сте... Ами сириец, пиещ скъпо шампанско, лежащ върху шезлонг на Za Zu и броящ пачки с евро? Не сте. Вероятно не сте виждали и сирийци, развяващи голям сирийски байрак пред президентството, искайки оставка на законно определения ни български президент? Не сте. Мисля, че и надали някой, в миналото ви е призовавал да дарите пари за сирийци през фондация. Не. Ами вести на арабски по Българска национална телевизия? Няма... Ако инцидентно ви заловен да возите в колата си сириец, вие сте нарушител. Ако обаче возите украинец, вие сте светлината, демокрацията, успех на положителните сили. Няма помощ за сирийските бежанци по черноморските хотели... Не запитвам за избягалите от войната, лежащи на Слънчев бряг на наши разходи, с возила, които костват 150 български заплати и премятащи пачки с евра, нито за тези, които желаят оставката на държавния ни глава, определен с над 2 000 000 български гласа... Аз желая да попитам друго: Какво вършим с тези, които ги подстрекават и употребяват за антидържавни действия в цялостно нарушаване на българските закони? С тях какво вършим? С тези, които веят украински флагове от прозорците на държавни институции?... ”

Оказва се обаче, че фотосите с неприятна резолюция и мъчно забележими елементи са вземани случайно от интернет и ги има в разнообразни канали преди 2-3 години. Всъщност огромна част от тях са от Монако. 





Всъщност екип на Българска национална телевизия е снимал няколко коли, които е видял в Слънчев бряг с украински номера и те по никакъв начин не наподобяват на " коли за 200 бона ".



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР