„Фейсбук” профилите на хора с изявена гражданска позиция у нас

...
„Фейсбук” профилите на хора с изявена гражданска позиция у нас
Коментари Харесай

Защо „Фейсбук” блокира профили и как може те да се възстановят

„ Фейсбук” профилите на хора с изявена гражданска позиция у нас са блокирани едновременно от обществената мрежа „ Фейсбук” – поради неспазване на правилата ѝ.

Кога се заключва профил и по какъв начин можем да го възстановим?

Това е петият път единствено за последните два месеца, в който профилът на адв. Николай Хаджигенов е блокиран. Адвокатът е човек с дейна гражданска позиция, има над 4000 почитатели.

Хаджигенов счита, че е станал жертва офанзива на тролове.

„ Изискват се Х на брой отчети, които могат да бъдат изпратени от същински профили, подправени профили. И откакто се натрупат над 30 отчета на пост, следва автоматизирано блокиране”, изяснява той.

Последно дружно с профила на Хаджигенов са блокирани и тези на още няколко души, измежду които основния редактор на Бивол и Светльо Витков.

„ Фейсбук” има правила, които не би трябвало да се нарушават. Например: потребление на език на омразата, издание на фотоси със полово наличие или насилие; потребление подправен профил или подобен с крадена идентичност.

Ако профилът ви е блокиран, можете да напишете несъгласие до „ Фейсбук”, с цел да го възстановите.

Николай Хаджигенов е изпратил тъжба до централата на „ Фейсбук” в Калифорния. Ако блокиранията на профила му продължат, е подготвен да търси правата си в съда.

Вижте и видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР