Фейсбук > Десислава СтояноваИзключително много съжалявам за случилото се, не съм

...
Фейсбук
> Десислава СтояноваИзключително много съжалявам за случилото се, не съм
Коментари Харесай

Страшни кошмари и демони мъчели убиеца на красивата Десислава

 Фейсбук > Десислава Стоянова
" Изключително доста скърбя за случилото се, не съм желал да го направя, ще дам пояснения. откакто изслушаме очевидците ", сподели Каменов при започване на днешното правосъдно съвещание.

Сестра му - Милена Каменова изясни следното:

" Нормални връзки имахме с брат ми. Може би роля изигра разликата в годините, той като порасна и се отдалечихме. Живеехме дружно, до момента в който аз бях на 18 - в апартамент в Сопот в квартал " Сарая ". Тази сграда на по-късен стадий татко ми я преустрои в жилищна постройка - беше стопанска преди този момент. Това е мястото, където е осъществено убийството.

Разбрахме за случая след ареста на брат ми - откакто той се свърза с полицията... Преди това към седмица не можехме да се свържем с него. Той поддържаше връзка с Вера Костова, която също е очевидец по делото. Тогава брат ми се обади на майка ми, сподели, че е задържан. После научавахме от медиите всичко.

Брат ми е бил в Ирак, в задачата, в която се случи ужасяващия случай с жертви в българската база в Кербала. Видял е всичко там. Там е имал доста похвали, само че не знам тъкмо какви. След задачите се промени - стана по-изнервен, по-сприхав. С татко ми вървяха в МБАЛ " Сопот " на консултация с психиатър - 2015-2016 година. Изписали му антидепресанти за управление на тези прояви. Много зле му се отрази уволнението от армията - стартира да използва много алкохол, стана раздразним... Затова вървяха на доктор. Първата задача е 2003 година - 2005 година Беше освободен от армията, защото направи злополука пийнал ".

А ето какво изясни въпросната Вера Костова: " Познавам го, имахме връзка няколко години - към 2015 година. Живели сме дружно и в Сопот, и в София. В Сопот - в къщата на закононарушението. Преди имаше брачна половинка - Надя Каменова и две деца. Запознахме се посредством уебсайт. Не съм чувала за Десислава Стоянова. Разделихме се, тъй като смятах, че има проблеми с алкохола. Оказа се, че той страда от това, че е уволнен от армията.

Не можеше да спи. Постоянно говореше на сън. Понякога посягаше да се отбранява, до момента в който спи. Аз имам шест мозъчни интервенции и някои неща ми се губят. Имахме една преживелица с тв приемници - аз бях на работа, а той дал тв приемниците на заложна къща - сподели че някогашният ми мъж може да ни гледа през камерите на тв приемниците. Дали са му над 1000 лв. за тях.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР