Фестивален и конгресен център – Варна преустановява провеждането на културно-развлекателни

...
Фестивален и конгресен център – Варна преустановява провеждането на културно-развлекателни
Коментари Харесай

Фестивален и конгресен център - Варна пренасочва с нови дати част от събитията си

Фестивален и конгресен център – Варна прекратява провеждането на културно-развлекателни мероприятия, кина, театри, концерти, конференции, симпозиуми, изложби до 29 март 2020 година в това число, оповестиха от комплекса за Moreto.net.

Билетният център на Фестивален и конгресен център също няма да работи до 29 март 2020 година, в това число. След тази дата ще бъде препоръчан задоволително дълъг интервал за връщане на билети на каса. За прояви в продажба билети могат да бъдат закупени онлайн от www.fccvarna.bg.За връзка с екипа на Фестивален и конгресен център варненци може да употребяват имейлите в секция „ Контакти “ от уеб страницата.

Екипът на комплекса пренасочи лични събития и мероприятия на външни уредници за нови дати.

Промени в програмата на Фестивален и конгресен център:

* " Сборен моноспектакъл Мариус 50 " ще се играе на 4.05. Всички билети от 16.03. ще важат за тази дата.

* Концертът на отбор " Чинари " ще се организира на 5.06. Всички билети от 17.03. ще важат за тази дата.

* Търговско предприятие " Горещо " ще се играе на 26.04 в спектакъл " Българан ". Всички билети от 23.03. ще важат за тази дата.

* Търговско предприятие " Нашата огромна френска женитба " ще се играе на 13.07. Всички билети от 24.03 ще важат за тази дата.

* Търговско предприятие " Лъжи ме, обичам те " ще се играе на 3.08. Всички билети от 29.03 ще важат за тази дата.

* Концертът на Силвия Кацарова " Мой сън... " ще се състои на 27.04. Всички билети от 30.03 ще важат за тази дата.

* Концертът на Доминик Милър на 13.03.2020 година няма да се състои.

Очаквайте нови дати за следните постановки: " Омайна нощ ", „ Помощ, жена ми е луда ", " Вечеря с другари “.

След 29 март:

- може да върнете закупените за концерта билети на касата на ФКЦ;

- билети, закупени от нашата онлайн платформа може да върнете по следния метод: посредством изпращане на мейл до [email protected] с прикачени билети и IBAN, на който да се възвърне сумата.

* Постановката " Кризисен център " ще се играе вместо на 10.03.2020 година на 18.05.2020 година

* Закупените билети за концерта „ Девета симфония “ на Лудвиг ван Бетовен с диригент Йордан Камджалов за 14 март 2020 година ще важат без презаверка за 14 април 2020 година от 19 часа.

* Концерт-спектакълът " КРАЛЯТ НА УСМИВКАТА " - бенефис на Георги Пейчев-Жоро Степа ще се организира на 2 май вместо на 21 март. Закупените досега билети ще важат за новата дата без презаверка.

* Концертът на МИХАИЛ БЕЛЧЕВ и другари " НЕ ОСТАРЯВАЙ, ЛЮБОВ! " ще се състои на 29 април вместо на 22 март. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

* Концертът " МАРИЯ ДОБРЕВА - 15 години на сцена " ще се организира в зала № 2 на 3 май вместо на 22 март. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

* Концертът Starry Night Project на 25 март, с присъединяване на саксофонен квартет „ Сигнум “ и Алексей Герасимец, перкусии, от Европейски музикален фестивал 2020 няма да се състои. Очаквайте спомагателна информация.

* Концерт-спектъкълът " Тутурутка - смях до дупка ", очакван за 1 април няма да се състои. За доп. информация се обръщайте към касата, от която са закупени билетите.

* Фермерският пазар няма да се организира до 29 март в това число.

* София Филм Фест във Варна, очакван за месец март се отсрочва. Очаквайте спомагателна информация.

От Фестивален и конгресен център показват страдание за породеното стеснение и припомнят, че настояща информация може да намерите в уеб страницата на ФКЦ-Варна www.fccvarna.bg и Facebook страницата на комплекса. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР