Фернандо Алонсо ще участва със специална каска в Гран При

...
Фернандо Алонсо ще участва със специална каска в Гран При
Коментари Харесай

Алонсо със специална каска по повод последното състезание на Фетел

Фернандо Алонсо ще взе участие със специфична каска в Гран При на Абу Даби тази седмица, в чест на последния старт в кариерата на четирикратния международен първенец Себастиан Фетел. 

През 2010 и 2012 двамата имаха доста завладяващи дуели за международната купа, като и в двата случая успеха бе за германеца. През 2010 той победи с задатък от 4 точки, а през 2012 с 3.

На „ Яс Марина “ този уикенд дизайнът на каската на Алонсо ще бъде въодушевен от този, с който Фетел главно се състезава през последните години. От прекосяването си във Ферари при започване на 2015 година насам германецът употребява най-вече бяла каска, върху която им изрисувано немското знаме. 

В Абу Даби Алонсо съвсем напълно ще копира този дизайн, в това число и немския байрак. Единствената по-сериозно разлика с каската на Фетел ще бъде, че отгоре на тази на Алонсо ще има синьо леке, върху което ще седи логото на един от спонсорите на двукратния международен първенец. 

View this post on Instagram
A post shared by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial)

Любопитно е, че тъкмо Алонсо ще размени Фетел в екипа на Астън Мартин през идващия сезон. Испанецът ще има своя първи късмет да подкара кола на английския отбор още идната седмица, по време на формалния тест на гуми, който ще се организира в Абу Даби във вторник.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР