Фернандо Алонсо разказа, че голямата му цел е да изравни

...
Фернандо Алонсо разказа, че голямата му цел е да изравни
Коментари Харесай

Алонсо: Най-вероятно няма да настигна Хамилтън и Шумахер

Фернандо Алонсо описа, че огромната му цел е да изравни достиженията на Люис Хамилтън и Михаел Шумахер, само че призна, че най-вероятно няма да успее. Испанецът има две международни трофеи, а Хамилтън и Шумахер - по 7.

“Когато се състезаваш доста години, ясно е, че започваш да чупиш върхове - изясни Алонсо. - Но мисля, че единственото, което има значение са успехите и върховете по международни трофеи. В момента, купите на Шумахер и Хамилтън са недостижими. Но това си остава моята огромна цел, макар че надали ще се случи. ”

Алонсо показва, че има капацитет да преследва достиженията на Михаел Шумахер - преди да навърши 25 години Фернандо към този момент имаше две международни трофеи и той беше водачът, който детронира именития немец. В идващите шест сезона след 2006 година испанецът стигаше до последния кръг на акцията с късмет за купата, само че по този начин и не съумя да вземе третата си международна купа.
 И Верстапен чака 33-ата победа на Алонсо И Верстапен чака 33-ата победа на Алонсо
“Надявам се, че този сезон с Астън Мартин ще спечелим още сцени - изясни Алонсо, който записа три подиума в първите три надпревари. - Надявам се, че ще се борим за победи, само че би трябвало да развием още тима, с цел да можем да се борим за международната купа. ”
 Алонсо се надява на спор в Ред Бул Алонсо се надява на спор в Ред Бул
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР