Фермерът Димитракис Пирилис беше доведен в съда преди минути от

...
Фермерът Димитракис Пирилис беше доведен в съда преди минути от
Коментари Харесай

Фермерът Димитракис: Мога да обясня всичко

Фермерът Димитракис Пирилис беше доведен в съда преди минути от цялостен куп правосъдни охранители. Изстрадслият от ромски нападения фермер съобщи пред публицистите, че желае да изясни всичко по случая, само че ще приказва по-късно през днешния ден.

В момента окръжният съд преглежда настояването на прокуратурата за налагането на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 60-годишния фермер от кипърски генезис. Срещу него са повдигнати обвинявания за съзнателно причиняване гибелта на 30-годишния Петър Гаджанов при ръководство на МПС. Законът планува наказване от 10 до 20 години „ отнемане от независимост “.

Припомняме, че към 1 часа през нощта в неделя трима роми, измежду които и убитият, дойдоха с каруца във фермата на кипъреца, която се намира в село Болярино. Те желали да косят люцерна или да крадат крави.

Димитракис забелязал апашите, качил се на товарния си джип „ Форд Рейнджър “ и почнал да ги гони. Уплашени крадците са се разбягали в разнообразни направления.

Минута по-късно Пирилис настигнал Петър и непосредствено го блъснал с автомобила, като го умъртвил на място. След това със запалени фарове опитал да открие другите апаши, само че не е съумял, тъй като те се били скрили.

Според показанията на един от очевидците, кипърецът се е върнал при убития и е почнал да прави кръгови придвижвания с джипа към натрупа. Експертизи ще нищят дали е имало наново газене.

Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР