Фермер от Западна Малайзия е убил истински дракон, когато видял

...
Фермер от Западна Малайзия е убил истински дракон, когато видял
Коментари Харесай

Малайзиец успя да убие истински дракон

Фермер от Западна Малайзия е умъртвил същински змей, когато видял митичното създание да изяжда зайците в двора му. Мъжът споделя, че едвам откакто прострелял създанието, схванал, че то е змей.

Необикновеното създание се появило преди няколко вечери във във плантация в Малайзия, като притежателят споделя, че се е събудил, когато чул писъците на зайците в двора си.

Когато доближил клетките им малайзиецът видял непознатото животно с два рога и дълги мустаци, което издавало звуци, сходно на тигър.

Мъжът почнал да стреля на странното създание и когато се убедил, че то е мъртво, се престрашил да го прегледа. След като малайзиецът се схванал, че е умъртвил змей, незабавно съжалил за стореното.

Според митовете в Малайзия същества като драконите не би трябвало да се убиват, тъй като се счита, че те носят благополучие, шанс и благополучие.

" Нямах концепция, че животното е бял змей. Бях сюрпризиран, другояче нямаше да изстрелвам “ – споделя разкаялият се малайзиец пред кореспонденти.

 Бяла змей

Според пресата в страната, в случай че произходът на дракона бъде потвърден, единствено рогата на създанието ще се продадат за милиони долари.

Самият фермер обаче декларира, че няма никакво желание да продава митични звяр на части, като е поискал трупът му да бъде изложен в локалния музей.

Това обаче не е първото изобретение, което свидетелства за съществуването на именитите дракони.

Миналата година китайски риболовец откри скелет, който мощно подсещаше на митичното създание. Скелетът на дракона бе открит в китайската провинция Шандун, като редица археолози обявиха, че в никакъв случай не са попадали на сходни остатъци.

Необичайният скелет бе сниман, като фотографиите се разпространиха в почити всички медии.

По данни на Japanese news находката е провокирала засилен интерес измежду обществеността, а останките ѝ и до в този момент се изследват от специалисти в търсене на необикновени обстоятелства за откритото създание.

Драконът е едно от главните същества в източната митология. Вярва се, че това творение е с възвишен генезис и основава облаците с дъха си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР