„Фермата“ 3 вече има първи сигурен финалист и това е

...
„Фермата“ 3 вече има първи сигурен финалист и това е
Коментари Харесай

Първият сигурен финалист във „Фермата“ е Яни

„ Фермата “ 3 към този момент има първи сигурен финалист и това е ергенът от Козлец Яни. Днес всички отпаднали участници се върнаха в хитовото риалити, с цел да заявят кого поддържат. Гласуването се откри от водещия на предаването Андрей Арнаудов.

Изненадващ беше вотът и на Станислав. Бившият служител на реда, който отпадна след вътрешен двубой, показа, че гласоподава за индивида, който съгласно него е най-достоен. Всички чакаха, че той ще поддържа най-близкия си другар в шоуто Алек, само че Стнислав избра Яни, който го победи на двубой и надлежно го изкара от играта. Селският ерген пък по този начин се развълнува, че се разплака.

Гласуването приключи с цялостно превъзходство от цели осем гласа и Яни завоюва мястото си на огромния край на 17 декември.

За някогашния преподавател по история гласоподаваха Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Станислав, Анита, Франческа и Ивона. Те споделиха, че за тях Яни е заслужен човек, който досега е бил почтен, трудолюбив, добър и преклонен, с доста познания и умения. След като разбра, че отива на край и има действителен късмет да стане победител и да вземе огромната премия от 100 000 лв., Яни през сълзи показа, че всички знаят по какъв метод е стигнал до тук и за какво. Земеделецът от Козлец благодари на всички, само че най- към този момент на италианката Франческа, тъй като тя му е дала прошка и го е научила да прости.

Както при демократичните избори, Андрей предложи на Яни да призове останалите да гласоподават, за индивида, който съгласно него заслужава купата „ Втори финалист”. Яни уточни Калоян със следните доводи: „ Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И постоянно е бил до мен. Ако бях отишъл на двубой първи, в никакъв случай нямаше да избера него. Той ми е най-хубавият другар тук”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР