Ферари ще бъде първият конструктор на луксозни автомобили, пуснал електрическа

...
Ферари ще бъде първият конструктор на луксозни автомобили, пуснал електрическа
Коментари Харесай

Ферари предизвиква Тесла с луксозен електромобил

Ферари ще бъде първият конструктор на първокласни коли, пуснал електрическа спортна кола с високи характерности, разгласи притежателят Серджо Маркионе на автомобилния салон в Детройт, хвърляйки ръкавица на Tesla.

„ Мисля, че око бъде конструирана електрическа супер кола, Ферари ще го направи първа “, сподели автомобилният необут, представен от Франс прес.

Хората са изумени от това, което Tesla направи с една супер кола. Не желая да недооценявам постигнатото от Илон Мъск, само че мисля, че това го може всеки, разяснява един от най-уважаваните водачи в автомобилния свят.

Планът за суперколата на ток на Ферари е включен в тактиката на компанията за 2018-2022, която би трябвало да бъде приключена през първото полугодие. В нея е заложено и развиването на спортни хибриди.

Проектът може да стане мощен съперник на Tesla, тъй като Ferrari се употребява с висок имидж измежду звездите и свръхбогатите, към които се прицелва и компанията на Мъск.

Ева Лонгория, Камерън Диас, Морган Фрийман, Бен Афлек, Аштън Къчър са измежду почитателите на Tesla през цялото време.

Луксозната италианска марка се пробва от няколко години да диверсифицира портфейла си, с цел да усили облагите, като в същото време резервира уникалността си, което й разрешава да продава скъпо.

Групата ще показа в края на 2019 или началото на 2020 и собствен SUV, заяви Маркионе по време на салона в Детройт. Там бе показан новият Jeep – марка, която също е благосъстоятелност на автомобилния конструктор.

Ферари създава към 10 000 автомобила годишно на фона на апелите на част от финансовите анализатори за увеличение на производството до 16 000.

Влизането на Ферари на апетитния пазар за SUV стана единствено няколко седмици, откакто друга първокласна марка, Ламборгини, показа своя градски 4X4 Urus, който ще има и хибридни версии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР