Феновете не се интересуват кой е треньор, кой е президент

...
Феновете не се интересуват кой е треньор, кой е президент
Коментари Харесай

Томаш: Усетих магията на Лаута след дербито с Ботев

Феновете не се интересуват кой е треньор, кой е президент или кой е притежател - за тях най-важно е тимът им да играе добре и да върви нагоре, признава старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш за „ Подкаст Марица “.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Усетих магията, която има на " Лаута ", незабавно след дербито с Ботев. Разбирам доста добре ентусиастите на Локомотив.  Затова им споделям, че можем да задържим водещите позиции, на които е тимът сега, в случай че съумеем в очакващите ни комплицирани обстановки за останем единни ", безапелационен е Томаш. Според него точно единството на тима с правилните му почитатели e огромната мощ на Локо Пд.

Треньорът признава, че с цел да се резервира равнището на тима, е имал потребност от едно-две попълнения, откакто няколко съществени футболисти напуснаха. " Знам обаче, че издръжката на един клуб е доста комплицирано нещо. Ако нямаме задоволително средства, по-важно е футболистите, на които разчитаме, да си получават заплатите в точния момент, вместо да търсим непременно нови играчи ", казва Александър Томаш в коментар за изходящите прехвърляния от Локомотив  тази зима.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР