Феновете на завърналия се мигновено в аматьорския футбол тим на

...
Феновете на завърналия се мигновено в аматьорския футбол тим на
Коментари Харесай

Феновете на Добруджа питат: Къде отидоха 200 хил. лева на държавата?

Феновете на завърналия се незабавно в аматьорския футбол отбор на Добруджа използваха обществените мрежи, с цел да зададат един от извънредно време наболял време въпрос в града - какво се случва със стадион “Пионер” и къде отидоха 200 хиляди лв., отпуснати от страната?

Предлагаме на вниманието ви цялото изявление на почитателите:

Стадион " Пионер ", или къде отидоха 200 000 лв. на страната? Преди близо 4 години, след дейни дейности на тогавашния мощен човек в Добруджа – Светослав Петров, страната отпусна 200 000 лв. за ремонт на стадион " Пионер " с Постановление 369/22.12.2015г. на Министерски съвет. След тогавашните диалози и контакти на Светослав Петров и Тервел Златев имаше подготвеност за създаване на терен с чимове, поливна система и съблекални. Тук става въпрос за огромния терен на стадиона, който е с естествени размери за футбол.

Близо година лиши на кметския екип да намерят метод по какъв начин да употребяват парите по предопределение. Първата социална поръчка е спряна, макар че се твърди, че скоро ще са подготвени терен и съблекални. Новата поръчка излиза в последния вероятен миг за разходване на парите, които са целеви и през ноември 2016 са оповестени новите параметри. Изведнъж излиза наяве, че няма да се ремонтира и модернизира главният терен, а ще се поставя главно дренаж и секта на терена с дребни размери 72 на 48 метра, с планирана стойност 238 000лв. с Данък добавена стойност.

Въпреки това, кметът декларира, че това е единствено първият стадий от ремонта, следва втори стадий още през януари (2017-та), при който Общината ще построи неестествен терен, съблекални и осветяване, като концепцията му е да има и трети и четвърти стадий с създаване и на трибуни. Към днешна дата главният терен на ст. " Пионер " е в същото плачевно положение: обраснал в плевели, липсва даже ограда и коли минават през терена. Над 200 хиляди лева бяха изразходени за изработката на поставка за неестествен терен, който към този момент 3 години го няма. Кой е отговорен и този път? Какви са оправданията? Къде е стадионът? Втора лига 28 кръг, събота 11 май  Кариана (Ерден) 2:0краен резулат  Добруджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР