Феновете на ЦСКА трябва да спазват противоепидемичните мерки по време

...
Феновете на ЦСКА трябва да спазват противоепидемичните мерки по време
Коментари Харесай

Сектор Г: Да спазваме правилата по време на мача с Клуж!

Феновете на ЦСКА би трябвало да съблюдават противоепидемичните ограничения по време на мача с Клуж от шампионата Лига Европа, в случай че желаят да са на трибуните и против Йунг Бойс, и против Рома. Самите те схващат какъв брой е значимо това.

Ето какво написа в страницата " Трибуна Сектор Г " във " Facebook " (без редакторска намеса):

" Армейци,

Несъмнено присъединяване ни в груповата фаза на Лига Европа се чака с неспокойствие от всички вас. Мачовете идват в сложен миг на пандемия, през който организацията на срещи на такова високо равнище изисква голямо съдействие и схващане от страна на публиката. Призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични ограничения, оповестени от здравните управляващи. Контролът на УЕФА върху провеждането на мача и държанието на почитателите по трибуните ще бъде непоколебим, а при нарушаване глобите ще са освен финансови, само че и административни. Нека всички създадем по този начин, че да не се стига до съкращаване на потенциала на стадиона за в бъдеще или до нови дуели на " затворени порти ". Всичко зависи от самите нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които би трябвало съзнателно да съблюдаваме, колкото и неудобства да ни основават:

На стадиона да не участват фенове, които демонстрират някои от типичните признаци на COVID-19. Или такива, които през последните 14 дни са били " Позитивни " при Коронавирус тест или по същото време са били в карантина и контакт със потвърдено инфектирани.

Да се разрешава измерването на температурата на избраните от органите на реда пропусквателни пунктове, където ще се ревизира също документ за идентичност и притежанието на поименен годен билет.

Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазвайки нужната отдалеченост на влизане и излизане от стадиона.

Зрителите да бъдат с маска от самото начало на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.

Да се поддържа обществена отдалеченост от другите фенове, обслужващ личен състав и защита, длъжностни лица и тв-оператори.

Да се заема единствено избраното съгласно билета място през 2 седалки и да се заобикаля придвижване сред редовете и секторите, както и скупчване на групички и физически контакти.

Препоръчва се дезинфекцирането на ръцете на избраните за задачата места.

Зрителите би трябвало да са наясно с възможните опасности, произлизащи от обстановката с ковид и да осведомят по съответния ред здравните управляващи в случай че след мача се откри, че са инфектирани.

Армейците постоянно сме били виновни и напълно в поддръжка на тима! Не се съмняваме, че с дружни старания ще се оправим още веднъж и по този начин обичаните ни евровечери ще минават без затруднения и произшествия. Благодарим авансово за положените старания и съдействие!

САМО ЦСКА! ".
 ЦСКА с румънци: Разгром в интерес на
ЦСКА с румънци: Разгром в интерес на " алените " и горест против братския Стяуа

Клуж е трети тим от прилежащата ни страна, който ще играе против " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР