Феновете на ЦСКА-София очакват новия стадион в Борисовата градина, който

...
Феновете на ЦСКА-София очакват новия стадион в Борисовата градина, който
Коментари Харесай

Весела Лечева: Спортният комплекс Червено знаме е гнойна яма

Феновете на ЦСКА-София чакат новия стадион в Борисовата градина, който ще излезе по предварителни калкулации 80-90 милиона лв.. Те са подсигурени от притежателите Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, като клубът не е привързан с тази инвестиция. Арената би трябвало да отвори за началото на сезон 2025-2026.

" Това е една сериозна тематика поради огромния брой почитатели, който има ЦСКА. Сигурна съм, че те чакат положително решение на въпроса и скоро да имат един съвременен стадион. Аз считам, че всичко, което се е случило дотук, би трябвало да продължи в същия дух. Спортът го заслужава. Не бива да забравяме обаче, че най-важно е да бъде непокътнат държавният интерес и всеки да си извърши отговорностите ", сподели служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева в ефира на Българска национална телевизия.

Бившата състезателка по спортна пукотевица показа малко повече и за това какво следва да се случи със спортния комплекс " Червено знаме " в София.

" Това е една доста тежка, бих споделила гнойна яма. Това е един извънредно значим комплекс. Експертите също би трябвало да изкажат своето мнение дали би трябвало да се построи един изцяло нов комплекс или просто да се направи главен ремонт. Вече споделих, че тази преценка няма да я направя сама. В бюджета има заложени 15 милиона лв., които са свързани с построяването на спортни комплекси, измежду които е и " Арена Бургас ". Не е правилно, че сумата е била 50 милиона ", съобщи Весела Лечева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР