Феновете на Тимати в България ще го видят за пръв

...
Феновете на Тимати в България ще го видят за пръв
Коментари Харесай

КАТО ДВЕ КАПКИ! Руската мега звезда Тимати с двойник у нас

Феновете на Тимати в България ще го видят за пръв път онлайн на 16 февруари, само че в Благоевград и в Кюстендил от дълго време са срещали от близо най-голямата съветска RnB звезда. В регионалния град живее двойникът на хитовия реализатор - Даниел Николов, написа ПИК.

26-годишният студент по екология в Югозападния университет "Неофит Рилски " е тъкмо копие на Тимур Юнусов, по прочут с псевдонима Тимати. Е, разграничават се по това, че нашето момче е много по-здрав от съветския секссимвол, само че пък е по-малко изрисуван с татуси от него. Обаче в лице Даниел е като че ли клонинг на музикалната звезда.

"От Кюстендил съм родом. Често ми споделят, че наподобявам на Тимати, изключително откакто понижих брадата си. Иначе към почитател на Тимати, на съветската музика - също ", признава Даниел пред нашита медия.

Наскоро, откакто прочел, че руснакът идва в София, с цел да показа всичките си шлагери, покорили музикалните ранглисти в родината му е по света, бъдещият еколог сънувал чудноват сън. Видял себе си в бекстейджа на зала "Универсиада " дружно с истинския Тимати. "И двамата бяхме облечени по един и същи метод ", споделя още Дани.

Заради брадата приятелите му постоянно се майтапят с него, че с изключение на на съветския феномен, наподобява и на терорист. Дори въобще не на смешка бил обвинен за камикадзе от Ислямска страна от митничарите на "Гюешево ". Преди време му се наложило да отскочи до Македония, само че на бдителните чиновници на границата Николов се сторил недоверчив. Проверявали го повече от нормалното, само че в последна сметка го пуснали в западната ни съседка.

Вижте сами приликата сред истинския Тимати и двойника му Даниел ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР