Феновете на Сашка Васева могат да си отдъхнат вече, защото

...
Феновете на Сашка Васева могат да си отдъхнат вече, защото
Коментари Харесай

Тази голяма новина за Сашка Васева разтърси феновете й


Феновете на Сашка Васева могат да си отдъхнат към този момент, тъй като към този момент са факт и положителните вести за любимката им, която с право е определяна като Дупнишката Мадона, написа Блиц. 

" Сашка се усъвършенства, има лек прогрес със зрението. Лечението й е постепенно, само че се надявам, че скоро към този момент ще вижда, както преди. В момента сме на прегледи в Германия и всичките й индикатори са в норма. Правим си проекти през август да вървим на море на нашето Черноморие, само че поради замърсяванията може и в чужбина да заминем. Надяваме се здравословното положение на брачната половинка ми да разреши една къса отмора на морския бряг ". Това показа мъжът на певицата Христо Бакърджиев пред столичен ежедневник. Както е добре известно, Сашка претърпя доста тежка намеса поради израстък в мозъка, а възобновяване й е комплицирано и дълготрайно. Фолклегендата изцяло ослепя и изгуби всякаква вяра още веднъж да прогледне.
-->
Изпълнителката се възвръща постепенно, само че несъмнено след животоспасяващата интервенция в Германия, която продължила повече от 12 часа. Докторите отстраняват израстък от главата й, огромен, колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на Сашка и това е повода тя да ослепее изцяло. Мъжът й обаче, посочил какъв брой грижлив и безрезервен брачен партньор и с все сили помагал на жена си да се възвърне. Именно с помощта на неговите грижи Васева се усъвършенства от ден на ден.

" Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и в никакъв случай няма да я оставя, тъй като даже и нещо да наподобява невероятно на пръв взор, имам вяра в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от брачната половинка си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този миг ", безапелационен е Бакърджиев.

След забележителното усъвършенстване на фолклегендата мъжът й е оптимистично надъхан и с закачлив звук показа, че се радва на това по какъв начин прегледите на Сашка са съвпаднали по този начин, че да избягат от неприятното време в България. " Добре се съчетаха нещата да сме тук, тъй като времето е по-слънчево и хубаво, в сравнение с в България, само че към момента сме на пролетна вълна. Летните облекла стоят в дрешника, а щерка ни още върви на учебно заведение. Тук в Германия доста ги карат да учат. Училището й ще завърши чак на 26 юли, евентуално тогава ще се появи нашето лятно въодушевление ". И добави:

" Гласът на Сашка изцяло се възвърна и при започване на септември, когато щерка ни ще стане на 16 години, ни е дала обещание цялостен концерт! Ще честваме уместно, тъй като това е огромен мотив. Детето ни пораства и ние сме доста щастливи родители ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР